Huawei Mate 30 Pro Video İnceleme

Rehber niteliğinde Mate 30 Pro incelemesi! Google'sız gelen Mate 30 Pro'yu Google'landırdık, tüm detaylarıyla inceledik. İşte Huawei Mate 30 Pro ile ilgili bilmek isteyeceğiniz her şey!

Sonuç olarak Huawei'nin Mate 30 Pro modeli, gerçekten her yönüyle fazlasıyla başarılı bir akıllı telefon olarak karşımıza çıkıyor. Tasarımından performansına, kullanımından fotoğraf yeteneklerine kadar pek çok yönüyle değerlendirdik ve gayet memnun kaldık. Ancak yetenekleri karşısında birtakım eksiklikleri de var, onlardan da zaten bahsettik. En büyük talihsizliği Google Play servislerinden yoksun olarak geliyor olması ve Huawei Mobil Servisleri (HMS) için bir geçiş modeli olması oluyor diyebiliriz. Yine de sizlere bahsettiğimiz gibi bu eksiği de kolayca aşabiliyor ve burada anlattığımız gibi telefonu kolayca Google'landırabiliyorsunuz.

Peki, Huawei Mate 30 Pro'nun fiyatı ne kadar? Mate 30 Pro'yu şu an Huawei mağazalarından 8999 TL fiyatla satın alabiliyorsunuz. Bu anlamda 12 bin TL'lik iPhone 11 Pro ve 15 bin TL'lik iPhone 11 Pro Max'ten fiyat anlamında daha mantıklı olan Mate 30 Pro, Samsung mağazasında 9999 TL'ye satılan Galaxy Note 10+'tan da daha uygun duruyor. Üzerine tüm bu telefonlardan daha yüksek performans ve daha iyi fotoğraf ile video kalitesi sunuyor. Bu anlamda Mate 30 Pro, sahip olduklarıyla rahatlıkla önerebileceğimiz bir telefon.

Okuyucu Yorumları