Huawei MatePad 11 video inceleme

Ve sonunda HarmonyOS işletim sistemi ilk Huawei cihazı elimizde! İşte HarmonyOS'li MatePad 11 ve HarmonyOS işletim sistemi ile MatePad 11 hakkında bilmek isteyeceğiniz her şey!

Kısa bir süre önce incelemesini sizlerle paylaştığımız Huawei FreeBuds 4 incelemesinde, yakında Huawei'nin HarmonyOS işletim sistemine sahip yeni cihazları hakkında detaylı bilgi vereceğimizi, incelemesini gerçekleştireceğimizi söylemiştik ki gerçekten de sadece 1 hafta sonra şu an ilk model elimizde. Sizlerle haberlerimizde Huawei'nin üzerinde çalıştığı yeni işletim sisteminin HarmonyOS olacağını, bu işletim sistemiyle beraber Android ekosistemine alternatif olarak şirketin kendi ekosistemini kuracağını da paylaşmıştık ki elimize ilk ulaşan HarmonyOS işletim sistemli model Huawei'nin yeni MatePad 11 tableti oldu.

Bugünkü konumuz hem MatePad 11 hem de HarmonyOS'in nasıl bir işletim sistemi olduğu yönünde olacak ve önemli detaylarını sizlere anlatacağız. Ancak elbette HarmonyOS işletim sistemi daha çok taze ve bu nedenle müteakip video, makale ve haberlerimizde de bu yeni işletim sistemi hakkında daha çok bilgiyi yine sizlere vereceğiz. Evet, hazırsanız başlayalım ve Huawei'nin bu yeni cihazına ve taze işletim sistemine yakından bakalım.

Okuyucu Yorumları