Huawei P30 Lite 64 GB Video İnceleme

Huawei P30 lite 64 GB fiyatını ve özelliklerini tüm detaylarıyla inceledik.

Sonuç olarak değerlendirirsek, P30 lite 64 GB modeli, sahip olduğu özelliklerle segmentine gayet uygun bir model oluyor. Tasarımıyla olduğu kadar kullanım performansı, iyi pil ömrü ve kamera seçenekleriyle, inceleme süresince bahsettiklerimiz dahilinde bir telefon satın almak isteyenler için ideal bir seçenek olacağı kesin.

Arka ana kamerasıyla 24 MP çözünürlüğüyle P30 lite 128 GB modelinden daha az detay sağladığı da öyle. Fakat buna karşın ön kameranın 32 MP'e güncellenmiş olması da avantaj sağlıyor.

Huawei P30 Lite 64 GB Fiyatı

Öte yandan 2000 TL bandında önemli rakipleri olduğu da aşikar ki bunlar arasında en önemli rakibi az fiyat farkıyla Redmi Note 8 Pro oluyor açıkçası. Kağıt üstü performansı bakımından geride kalan P30 lite, yine karşısında yakın fiyatlı Samsung modellerinden yeni Galaxy A51'i de rakip olarak bulunduruyor ki, onun da detaylı incelemesini çok yakında sizlerle paylaşacağız.

Şu an P30 lite 64 GB modelini 2069 TL fiyatla satın alabiliyorsunuz. Bu anlamda 2000 TL bandında değerlendirilebilecek bir model olduğunu söyleyebiliriz.

Okuyucu Yorumları