Kodgem Straight Video İnceleme

Eğer kambur duruyorsanız bu cihaz ile duruşunuzu hızlıca değiştirebilirsiniz. Bu incelememizde teknolojinin sağlık ayağından Kodgem Straight Kişisel Duruş Antrenörü'nü inceliyoruz.

Artık gerçekten dik durmak bir hayli zor hale gelmiş durumda. Zaten artık uzaktan eğitim, uzaktan çalışma ve hafta sonu yasakları neticesinde neredeyse evden adımımızı dahi pek dışarı atamıyorken, masa başı dışında geçirdiğimiz aktif yaşam süreleri de bir hayli kısalmış durumda. Eğer spor falan da yapmıyorsanız zaten evde genellikle oturuyorsunuz. Rahat oturuş elbette rahatlamak için yapılması gereken, bunda bir sorun yok, olsa da çok idealist değilseniz zaten yapacak pek bir şey de yok. Fakat masa başında uzun süreler geçiriyorsanız ve bu süre içinde sürekli kambur duruyorsanız, evet, bu bir problem. Hatta büyük bir problem.

Çünkü zaman içinde sırt ve göğüs kaslarınız güçsüzleşiyor, omurga eğriliği ve boyun düzleşmesi oluşuyor, omuzlar aşağı düşüyor ve bunun neticesinde de gözle görülür duruş bozukluğu bir yana, zaten vücut ağrıları da baş göstermeye başlıyor.

Bugün bu sorunları kökünden çözüyoruz. Sizi bu videomuzda Kodgem Straight ile tanıştırıyorum.

Okuyucu Yorumları