Monster Huma H4 V4.1 Video İnceleme

Güçlü özelliklere sahip ama kompakt bir dizüstü bilgisayar arayanlar Monster'dan yeni gelen Huma modeliyle çok mutlu olabilirler. Monster Huma H4 V4.1'i tüm detaylarıyla inceliyoruz.

Bir süredir Intel'in yeni işlemcisinin gelmesiyle beraber şenlenen dizüstü bilgisayar kategorisinden pek çok modeli ağırladık, misafir ettik, bugün ise masamızda yeni bir canavar var.

Oyuncuların aşina olduğu, canavar gibi dizüstü bilgisayarlara ev sahipliği yapan Monster Notebook'tan gelen yeni cihazın adı Huma H4 V4.1. Evet, tasarım olarak bu defa o Monster'dan alıştığımız kaslı yapılı modellerden biri değil bu laptop. Zira oyun bilgisayarı dendiğinde akla gelen Monster Notebook, bir süredir iş bilgisayarı kategorisine de modeller çıkartıyor. Huma serisi de buraya konumlanıyor. Şirketin daha önce ilk Huma modellerinden H4 V2.1 ve H4 V3.2'yi incelemiştik. Şimdi ise yeni Intel işlemci ile beraber Huma da yenilendi ve karşımıza yeni modeliyle çıktı. O halde şimdi lafı uzatmadan yeni Huma'yı tüm özellikleri ve detaylarıyla beraber tanıyalım, inceleyelim.

Okuyucu Yorumları