OPPO A72 video inceleme

3000 TL fiyat bandında değerlendirilmesi gereken bir telefon: OPPO A72'yi tüm özellikleriyle inceledik. İşte OPPO A72 özellikleri, fiyatı ve tüm merak edilen soruların yanıtları...

OPPO, üst segment modelleriyle fiyat olarak biraz pahalı modellere imza atsa da, bütçe dostu modelleri arasında ise bir hayli rekabetçi ürünleri ortaya koyuyor. Şirketin A serisi telefonlarından OPPO A72 de bunlardan biri oluyor.

OPPO A72 Fiyatı Ne Kadar?

OPPO A72, 2977 TL fiyatla şu an 3000 TL bandında tercih edilebilecek akıllı telefonlar arasındaki yerini alırken, tasarımıyla sanki daha pahalı bir telefonmuş izlenimi yaratabiliyor. Aurora Purple rengiyle elimizde bulunan telefon, siyah ve beyaz renkleriyle de tercih edilebilirken, tasarımıyla şık görünüyor, elde iyi bir tutuş hissi veriyor. Ancak pek tabii ki telefonun arka yüzeyi cam değil, plastik malzemeden oluşuyor. Buna kenarlar da eşlik ediyor.

OPPO A72 Ağır mı?

OPPO A72'nin biraz ağır ve kalın olduğundan da bahsedebiliriz. 192 gram ağırlığıyla fark edilen telefon, 8.9 mm kalınlığıyla da nispeten kalın akıllı telefon modelleri arasına giriyor.

Okuyucu Yorumları