OPPO A74 video inceleme

OPPO'nun orta sınıf akıllı telefonları arasında yeni seçenek olan A74, 3199 TL fiyatıyla dikkat çekerken, bu fiyata iyi bir telefon satın almak isteyenleri tatmin edici özellikler sunuyor.

Kısa bir süre önce incelediğimiz OPPO A54'ten sonra bu defa da OPPO'nun bu segmentteki farklı bir üyesi A74 bizlerle beraber. Orta segmentte yer alan 2 telefon arasında elbette farklar yer alıyor ve böylece orta segmentin üst ve alt kategorisine konumlanıyor, farklı bütçelere hitap ediyorlar. Bu incelememizde OPPO A74'ü yakından tanıyacak, ne gibi özellikler sunuyor, kimlere göre bir telefon oluyor ve daha önce incelediğimiz OPPO A54 ile arasındaki ne gibi farklar bulunduruyor; bunların hepsini cevaplandıracağız.

Öncelikle fiyattan başlayalım. Zira her 2 telefon da orta segmentte yer almasına karşın oldukça bütçe sınıfı telefonlar arasında. OPPO A54'ü şu an piyasada 2500 TL civarında bir fiyatla bulabiliyorsunuz. OPPO A74 ise, şu an 3199 TL fiyatla bulunabiliyor ki, bu fiyatıyla bir hayli rekabetçi konumda. Bu anlamda az sonra anlatacağımız özellikler dahilinde, iyi bir telefon arayanlar tarafından rahatlıkla tercih edilebilecek bir akıllı telefon olduğundan söz edebiliriz.

Okuyucu Yorumları