Call of Duty: Warzone'da Nasıl Avantaj Sağlanır?

Call of Duty: Warzone'da 144+ FPS ile rekabetçi oyunlarda nasıl avantaj sağlanır? Açıklıyoruz!

Call of Duty: Warzone yayınlandığı ilk haftalardan itibaren kısa süre içinde 50 milyonun üzerinde oyuncusu ile en çok oynanan PC oyunlarından birine dönüştü. Oynaması ücretsiz olan bu oyun, 150 oyuncuya kadar alabilen, gelmiş geçmiş en büyük Call of Duty savaş meydanında dinamik ve çılgınca bir Battle Royale oyun deneyimi yaşatıyor.

Call of Duty: Warzone teçhizat toplamayı kolaylaştırırken size savaş esnasında tamamlanacak, agresif oyun tarzını ve harita üzerinde gezinmeyi ödüllendiren yeni görevler vererek devasa savaş meydanlarını yeniden tanımlıyor. Ayrıca öldüğünüzde savaş sona ermiyor. Ekip arkadaşlarınız sizi hayata döndüremese bile Gulag'a yollanıyorsunuz ve burada, yenilgiye uğratılmış başka bir savaşçıya karşı teke tek bir mücadele vererek ekibinizin yanına dönme şansını yakalıyorsunuz. İster Verdansk ister Gulag'da olun, yüksek FPS gerçek potansiyelinizi ortaya çıkarır ve oyunu kazandıracak atışı yapma şansınızı artırır.

Call of Duty: Warzone'daki çatışmalar göz açıp kapayıncaya kadar bitebilir. Bu yüzden her türlü avantajı değerlendirmeniz hayati önem taşır. Tecrübeli bir profesyonel veya acemi bir Battle Royale oyuncusu da olsanız yüksek FPS'li oyundan çeşitli avantajlar sağlayabilirsiniz.

Okuyucu Yorumları