Ténéré 700 ile "ikisi bir arada"

Yamaha Motor Türkiye Genel Müdürü Bora Cansever ile Ténéré 700'ü konuştuk.

Yamaha Motor'un Ekim ayında piyasaya sürülecek yeni macera motosikleti Ténéré 700'ün lansmanı Türkiye'nin saklı cenneti Ulubey Kanyonu'nda gerçekleştirildi. Dünyanın ikinci büyük kanyonu unvanına sahip Ulubey'de Ténéré 700, kanyonun zorlu rotalarında macera severlerden tam not aldı. 'Ufkunu sen belirle" sloganı ile sınırsız sürüş keyfi ve gerçek özgürlüğü yaşatan Ténéré 700 organizasyonunda, yüzlerce kişi kamp kurdu.

CHIP Online olarak yerinde takip ettiğimiz ve Yamaha Motor Türkiye Genel Müdürü Bora Cansever ile Ténéré 700 odaklı bir röportaj gerçekleştirdiğimiz etkinlik sırasında Ulubey Kanyonu'nun keyfini çıkaran motosiklet severler macera ve eğlence dolu unutulmaz 2 gün geçirdi.

Özel lansman fiyatı olarak 64.950 TL ile piyasaya çıkacak olan Ténéré 700, zorlu yol koşullarında sunduğu performans ve sürüş konforu ile ilgi çekiyor. Yüksek tork, güç ve kontrolün ideal dengesini sunan optimize edilmiş özel şanzımana sahip CP2 689 cc motoru, dayanıklı ve hafif şasisi ile Ténéré 700, özgürce macera yaşamayı ve yeni ufuklara yol almayı yaşam felsefesine dönüştürenlerin ilk tercih olmayı hedefliyor.

Okuyucu Yorumları