Panasonic Toughbook 40 Nasıl Bir Bilgisayar: İnceledik

Ordu, kolluk kuvvetleri, sanayi ve endüstriyel alanlar gibi zorlu ve tehlikeli çalışma alanları için tasarlanan Panasonic Toughbook 40’ı tüm detaylarıyla inceledik!

Bugün elimizde genellikle savaş filmlerinde veya FPS oyunlarında görmeye alışık olduğumuz türden bir laptop var: Panasonic Toughbook 40.

Panasonic Toughbook 40 özellikle ordu, kolluk kuvvetleri, sanayi ve endüstriyel alanlar gibi daha zorlu ve tehlikeli çalışma alanları için tasarlanmış bir model. O nedenle dayanıklı olması amaçlanıyor.

Toughbook 40'ın dayanıklılığı, askeri standartlara uygun olarak test edilmiş ve onaylanmış. Aşırı sıcakta veya soğukta, yağmur altında veya tozlu ortamlarda, darbelere ve düşmelere karşı son derece dayanıklı ve her türlü zorlu koşula karşı direnç gösterip çalışmaya devam edebiliyor.

Bilgisayarın üzerinde standart bağlantı noktalarının yanı sıra genişletme yuvaları var. Buralara ikinci bir SSD veya batarya takabileceğiniz gibi opsiyonel olarak satılan güvenlik modüllerini de takabiliyorsunuz.

Cihaz dokunmatik ve oldukça parlak bir ekrana sahip. Dokunmatik ekran, eldivenlerle de kullanılabiliyor. Özellikle pil ömrüyle etkileyici. Tek pil ile 18 saat, çift pil ile 36 saate kadar pil ömrü sunuyor. Üstelik bu pilleri de değiştirebiliyorsunuz.