Philips Momentum 278M1R Video İnceleme

HDR, 4K/60 kare, Ambiglow ışıklandırma, ergonomik tasarım ve daha fazlasını sunan yeni nesil oyunlara hazır Philips Momentum 278M1R monitörü inceledik.

Yeni nesil oyun konsolları geldi. Bilgisayar tarafında da yeni nesil ekran kartları piyasaya çıktı ve böylece oyuncular, yeni nesil oyunlara hazırlar. Elde tüm imkanlar var. Tamam, eldeki donanım en iyi performansı sağlıyor, ancak bunun karşılığını görmek için iyi de bir monitöre ihtiyaç olduğu aşikar. Şimdi gelin hep birlikte sizi yanımdaki bu HDR, 4K/60 kare, Ambiglow ışıklandırma, ergonomik tasarım ve daha fazlasını sunan yeni Momentum ile tanıştıralım.

Evet, bu incelememizde oyuncular için gerçekten güzel bir monitör ile karşınızdayız. Philips'in 4K / 60 kare görüntü desteği veren ve Ambiglow ışıklandırmalı yapısıyla dikkat çekerek performans ve estetiği aynı potada eriten Philips Momentum 278M1R modeli masamızda. Bu monitör daha oldukça taze bir model, Philips'in en yeni Momentum monitörü oluyor. Hatta şu anda da Türkiye'de ilk kez de bu ekranlarda karşınıza çıkıyor.

Özellikle son dönemde 4K çözünürlüğünde 60 kare görüntü sağlayan monitörlere ilgi oldukça artmış durumda. Bunun sebebi ise kuşkusuz yeni nesil oyun konsolları oluyor. Elbette yeni nesil konsollarda 4K / 120 kare ve hatta 8K görüntü desteği de yer alıyor, ancak bunun monitör tarafındaki karşılığı pek yaygın değil, olanlar da fiyatıyla bir hayli el yakıyor. Her neyse, elimizdeki model, 4K / 60 kare görüntü desteği veren bir model ve hazır elimizde de PlayStation 5 varken, bu monitörü de bu platformda inceledik elbette. Performansa geçeceğiz, ancak şimdi gelin, önce Philips Momentum 278M1R'yi tasarımı ve özellikleriyle yakından tanıyalım.

Okuyucu Yorumları