Pişirme Alışkanlığınızı Aklında Tutabilen AirFryer

English Home, her defasında pişirme programını baştan ayarlama derdini ortadan kaldıracak Air Fryer XL ile kompakt boyutlarda bir airfryer arayanlar için güzel bir alternatif sunuyor. İşte tüm detaylarıyla English Home Air Fryer XL incelemesi.

Bugün kısa bir aradan sonra yine bir kez daha mutfaktayız ve yanımızda bizi mutfağa taşıyan yeni bir AirFryer var. Bu AirFryer, English Home’dan geliyor ve mevcut Airfry’lardan farklı bir özelliği var.

English Home Air Fryer XL'ın en önemli özelliği sevdiğiniz lezzetleri tek tuşla kaydetme özelliği. Yani cihazın kendi içinde bir hafızası var böylece bu cihazda daha önce yaptığınız bir yemek için tekrar tekrar program ayarı yapmanız gerek yok, yemeklerin sıcaklık ve süresini hafızasına kaydedebiliyorsunuz. Bunun için programı ayarlandıktan sonra dijital ekrandaki “Kaydet” düğmesine basmanız yeterli oluyor.

Tabii ki cihazın kendisinin de 8 farklı ön ayarlı pişirme programı mevcut. Yine bunları ön tarafındaki dijital panelden dokunmatik ayarlayabiliyorsunuz. 1900W gücündeki cihazda manüel olarak maksimum 200 derece sıcaklığa ve 60 dakikaya kadar ayarlamalar yapmanız da mümkün.

AirFryer XL’ın 5.5 litre kapasitede bir pişirme haznesi bulunuyor. Pişirme sepeti, yanmaz ve yapışmaz bir yüzeye sahip. Sepetin üzerindeki düğme ve koruma kilidi de güvenli bir şekilde kullanım imkanı sağlıyor. Fiyatı ise 3500 TL dolaylarında. Peki, siz nasıl buldunuz, düşüncelerinizi yorumlarda bekliyoruz.