Rode Wireless Go video inceleme

İyi bir YouTuber olmak için hangi ekipmanı kullanmak gerekli? İşte en iyi YouTuber mikrofonu Rode Wireless Go ve Rode Lavalier Go incelemesi!

Dijital içerik dünyasının popüler platformu YouTube için içerik geliştiriyor veya benzer platformlar ya da tamamen profesyonel amaçlar doğrultusunda ses ve video işleriyle ilgiliyseniz Rode markasını zaten yakinen tanıyorsunuzdur. Bu alanda fazlaca bilinen, popüler markalardan olan Rode'un ürünleri gerçekten de üst seviye özellikler sunuyor ve bununla beraber farklı kategorilerde çok sayıda çözüm sunuyorlar. Bunlardan biri de tamamen kablosuz yapıda geliştirilen lav mikrofonu Wireless Go oluyor. Bu cihazın özellikle mobil ortamda video çekme rahatlığını maksimize eden en pratik YouTuber mikrofonu olduğunu çok rahat söyleyebiliriz. Çünkü ürün gerçekten de pratik ve gerçekten de sorunsuz çalışıyor.

Wireless Go'nun yanında bir de farklı bir cihaz daha var: Rode Lavalier Go. Bu cihaz da kablolu yaka mikrofonlarından vazgeçemeyenlerin bir ekürisi. Bu ikisi beraber de çalışıyor. Şimdi bu incelememizde tüm bunlardan bahsedeceğiz ve her 2 cihazın da özelliklerine yakından bakacağız. Ama daha çok Wireless Go'nun üzerinde duracağımız açık. Peki, o halde şimdi Wireless Go bize neler sunuyor, yakından bakalım.

Okuyucu Yorumları