Samsung Galaxy A51 Video İnceleme

Samsung Galaxy A51 almayı düşünüyorsanız önce bu incelemeyi okumanız önemli: Galaxy A51'i inceledik!

Sonuç olarak toparlarsak Galaxy A51, özellikle kibar tasarımıyla çok hoş telefon modellerinden biri oluyor. Buna günlük kullanımda uygun performansı, pil ömrü ve başarılı ekranını da ilave edince, sınıfı dahilinde cazibeli modellerden biri olduğunu söylemek mümkün.

Samsung Galaxy A51 Performansı Nasıl?

Performans bakımından daha başarılı modeller var, ancak Galaxy A51'in de onlara kıyasla tasarım anlamında -her ne kadar plastik yapıyı gözetse de- güzel göründüğünü söylemek lazım. İnce ve hafif yapısı, pek çok modelin önüne geçiyor; elbette Super AMOLED panelli ekranın da avantaj kazandırdığının üzerinde durmak gerek.

Samsung Galaxy A51 Karşılaştırma

Tüm inceleme sonucunda söyleyebiliriz ki, Galaxy A51, fiyatı dahilinde rekabetçi bir model, ancak maliyet/fayda bakımından tercihi kullanıcıya bırakan bir seçenek oluyor. Zira artıları da var önemli eksileri de. O nedenle Galaxy A51 ile aynı potaya giren Xiaomi Redmi Note 8 Pro, realme 5 Pro, TLC Plex, Xiaomi Mi 9T gibi telefon incelemelerimizi de değerlendirmenizi tavsiye ediyoruz.

Galaxy A51'in fiyatı ise, biz incelediğimiz süre içinde 2589 TL civarındaydı. Bu fiyat ve sunduklarıyla Redmi Note 8 Pro ve realme 5 Pro gibi şaşırtıcı bir model olmadığı açık, ancak güzel bir seçenek olduğu da öyle.

Okuyucu Yorumları