Samsung Galaxy Watch 4 Video İnceleme

wearOS'li ilk Samsung akıllı saat Galaxy Watch 4'ü tüm detaylarıyla inceliyoruz. Galaxy Watch 4 satın almayı düşünenler bu incelemede aradıkları tüm soruların yanıtlarını bulacaklar.

Evet, sıra geldi Samsung'un yeni ailesinden Galaxy Watch 4'e. Hatırlarsanız daha önce Galaxy Buds 2 ve Galaxy Z Flip 3 incelemelerini sizlerle paylaşmıştık. O videolarda da yeri geldiğinde bahsettiğimiz Galaxy Watch 4 hakkında da artık edindiğimiz bilgileri paylaşmanın zamanı geldi. Zira uzunca bir süredir kullanıyoruz. Bu videomuzda Galaxy Watch 4 hakkında bilmek isteyeceğiniz her şeyi bulacaksınız.

Öncelikle söze şuradan başlamak doğru olacak. Biliyorsunuz, Samsung, yeni akıllı saatinde işletim sistemi değişikliğine gitti. Daha önceki akıllı saatlerinde Tizen işletim sistemini kullanan ve bununla da kullanıcılara gayet iyi bir deneyim sağlayan Samsung, Galaxy Watch 4 serisiyle beraberse Google platformuna geçiş yaparak Wear OS işletim sistemini odağına aldı. Ancak yine de tipik bir Wear OS saati diyemeyiz Galaxy Watch 4 için, zira arayüzde yine Samsung'un kendi yazılımı olan One UI Watch 3.0 sürümünü görüyoruz.

Arayüz tasarımı gayet hoş olan saatin bu yöndeki özelliklerinden de bahsedeceğiz, ancak karışıklık olmaması adına adım adım gidelim ve her zamanki gibi tasarımdan sözü açalım.

Okuyucu Yorumları