Snapchat'ten Hayvan Severlere Özel Filtreler!

Snapchat, Instagram karşısında yılmamaya kararlı. Snapchat, bu defa da hayvan severlere özel filtreler getirdi.

Snapchat, her ne kadar "hikayeleri" Instagram'dan daha önce sosyal medya kullanıcılarına sunmuş olsa da, Instagram sonrasında Snapchat'i büyük oranda alt etti diyebiliriz. Ancak görünüşe göre Snapchat yılmamış gibi görünüyor. Zira şirket, Noel'le beraber yeni filtrelerini de kullanıcılara sundu. Bu defa ise, özel olarak hayvan severlere...

Evet, Snapchat, bu defa hayvan severlere özel filtrelerle karşımızda. Daha önce insanlar üzerine hayvan filtreleri ekleyen Snapchat, bu defa da direkt olarak hayvanlar için özel filtreler geliştirmiş. Peki, ne gibi filtreler. Tümünü hemen yukarıdaki videomuzda görebilirsiniz.

Story akımını başlatan Snapchat, ardından pek çok sosyal medya mecrasının bunu takip etmesiyle kendi ününü koruyamadı ve "story" fikrini bir nevi başka mecralara kaptırdı. Şimdilerde aranızda kaç Snapchat kullanıcısı vardır bilemiyoruz, ancak bu sosyal mecra ilk "patladığı" döneme göre şimdilerle düşüşte. Fakat buna karşın Snapchat kolay kolay vazgeçmeyecek gibi görünüyor. Yeni yayınladığı filtre seçenekleriyle özellikle evcil hayvan sahiplerine hitap eden Snapchat, bu hareketiyle hayvan severlere dokunarak etkileşim görmeyi bekliyor.

Muhtemelen Snapchat'in bu hamlesine kısa bir süre içinde Instagram ve diğer mecralardan da bir cevap gelecektir. Ancak o zamana kadar Snapchat ile hayvanlarınıza özel filtreler oluşturabilirsiniz.

Okuyucu Yorumları