Tüm Evin Yükünü Tek Başına Üstleniyor

Süpürüyor, paspaslıyor ve içini kendisi boşaltıyor; size de sadece izlemek kalıyor. İşte karşınızda Tapo’nun yetenekli yeni robot süpürgesi Tapo RV20 Mop Plus!

Robot süpürgeler, artık lüks olmaktan çıkıp çoğu insan için gerçek bir ihtiyaç haline geldi. Tabii her akıllı ev ürününde olduğu gibi bu kategoride de seçenek çok fazla. Ancak güvendiğimiz markalardan TP-Link, akıllı ev serisi Tapo’ya yeni eklediği Tapo RV20 Mop Plus ile kullanıcılara harika bir alternatif sunuyor.

Hem vakumlama hem de paspaslama yapabilen Tapo RV20 Mop Plus, toz haznesi dolduğunda Otomatik Boşaltma İstasyonu’na giderek içerisindeki kiri kendi başına boşaltabiliyor. Robot, üzerindeki MagSlim LiDAR navigasyonlu sensör sayesinde çok kısa bir sürede tüm evin haritasını oluşturabiliyor. Haritalandırma işleminden sonra uygulama üzerinden odalar bölünebiliyor, birleştirilebiliyor ve ayrı ayrı isimlendirilebiliyor. Ayrıca her odaya özel bir temizlik rutini oluşturmak ve sanal duvar oluşturarak robotun istenmeyen alanlara girmesini engellemek mümkün.

2700 Pa emiş gücüne sahip makine süpürme işleminin yanı sıra paspaslamada da yetenekli. Eğer şu sıralar iyi bir robot süpürge arıyorsanız kullanışlı bulacağınız bir seçenek olabilir. Cihazı daha detaylı olarak anlattığım video kanalda yayında, link her zaman olduğu gibi profilde.