Uygun Fiyata Evinizi Korumanın En İyi Yollarından Biri

Tapo C212, hareket algılama ve hareket takibi gibi akıllı özelliklerin yanı sıra daha pek çok güzel özelliği uygun bir fiyat etiketiyle sunuyor. Peki Tapo C212, sadece kağıt üzerinde mi iyi duruyor yoksa vadettiklerini yerine getirebiliyor mu? Cevaplıyoruz!

Ev güvenliğini sağlamak için piyasada satın alabileceğiniz çok sayıda kamera var. Bunlardan birini alırken dikkat etmeniz gereken sadece görüntü kalitesi değil, aynı zamanda uygulama desteği. TP-Link’in Tapo güvenlik kamera ailesi bu yönüyle büyük fark yaratıyor. Pek çok modelini kullanmış biri olarak en bu yönüyle çok beğendiğimi söyleyebilirim. Yeni kamerası Tapo C212 de işini hakkıyla yerine getiriyor.

Tapo C212, özellikle hareket edebilen başlığıyla esnek görüş alanı sağlıyor. 360 derece yatay ve 114 derece dikey aralıkta hareket ettirebileceğiniz kamera, 2K çözünürlüğünde kayıt yapıyor ve kızılötesi gece görüşü özelliğiyle düşük ışıklı ortamda da 9 metreye kadar sağlıklı kayıt alabiliyor.

Görüntülü olduğu gibi sesli iletişim de sağlayabildiğiniz kameranın tüm yeteneklerini Tapo uygulaması üzerinden kontrol edebiliyorsunuz. Bildirimleri oldukça hassas ve böylece evde olmadığınızda içiniz rahat oluyor. Fiyatı şimdilerde 1200 lira civarında. Bu aralıkta seçilebilecek uygun modellerden biri olduğunu söyleyebilirim.