Zula Süper Lig 5. Sezona İddialı Başlıyor!

Lige dahil olan sürpriz takımlarla rekabetin büyüyeceği ve heyecanın zirveye çıkacağı Zula Süper Lig'in yeni sezonu için geri sayım başladı.

Heyecan dolu bir transfer dönemini geride bırakan Zula Süper Lig, bu yıl taraftarlarına nefes nefese bir sezon vadediyor. Flaş transferlerle çok ses getirecek kadroların oluşturulduğu ve 10 takımın mücadelesine sahne olacak 5. Sezonda, dengeler büyük ölçüde değişecek.

Yeni sezonda Zula severlerin espor heyecanını artıracak pek çok sürprizden biri Süper Lig'e katılan yeni ve iddialı takımlar olacak. Türkiye'de esporun öncü ekiplerinden Dark Passage ve ligin köklü takımlarından ICE Warriors'un yerine dahil olan Çamlıca Espor'un da katılımıyla Zula Süper Lig, bu sezon daha da güçlü karşılaşmalara sahne olacak. Zula'da yeni sezonun heyecan verici gelişmeleriyle ilgili detaylı bilgi sahibi olmak isteyen taraftarlar, merak ettiklerinin tümüne espor.zulaoyun.com'dan ulaşabilecek ve Ligle ilgili gelişmelerden Zula Oyun'un resmi Facebook, Twitter, Instagram ve YouTube sayfalarını takip ederek haberdar olabilecek.

Okuyucu Yorumları