Zyxel VMG3625-T50B video inceleme

Modemini yenilemek isteyenler nelere dikkat etmeli? Zyxel VMG3625-T50B bir seçenek olabilir mi? İşte Zyxel VMG3625-T50B incelemesi.

Evinizdeki modemi bir yenisi ile güncellemek istiyorsanız, dikkat etmeniz gereken pek çok kriter var. Satın alacağınız yeni nesil bağlantı standartlarını desteklemesi bir hayli önemli olacakken, kuşkusuz fiyat da bir diğer önemli mesele. Ancak artık ne olursa olsun 5 GHz bant desteğini aramanız elzem. Zira bağlantı frekanslarını ayırmak daha iyi internet performansı sağlamanız adına bir hayli önemli bir konu. Öte yandan artık çift bant desteği sunan pek çok modeli piyasada görebiliyorken, bugün yakından bakacağımız Zyxel'in VMG3625-T50B isimli modeli de bu konuda bir hayli başarılı bir cihaz oluyor.

Zyxel VMG3625-T50B'nin tek avantajı kuşkusuz çift bant desteği sağlaması değil. Modem, 2.4 GHz ve 5 GHz bantlarını sunarken, ayrıca VDSL2 desteğine sahip ve öte yandan fiber desteği de gösteriyor. Böylece ev tipi kullanımlar için komple bir set olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.

Teknik detaylara geçeceğiz ancak öncelikle Zyxel VMG3625-T50B'yi biraz tasarımıyla tanıyalım ve kurulunu nasıl yapabileceğinizi anlatalım.

Okuyucu Yorumları