HTC 12 inç'lik tablet üretmeyecek, yerine...

HTC'nin üreteceği sıkça söylenen bu tabletler, pek de söylendiği gibi olmayacakmış!

HTC'den U dönüşü!

HTC, mobil teknoloji dünyasının şüphesiz en büyük isimlerinden bir tanesi. Ürettiği her akıllı telefonu ile büyük ilgi toplayan markanın, bir süre önce 12 inçlik Windows RT tablet üreteceği hakkında birçok şey yazılıp çizilmişti.

Firmanın da onay verdiği şeklinde anlaşılan haberlereyse, geçtiğimiz günlerde HTC'den cevap geldi. "Firmanın yakınında bulunan, kulağı delik kimselerin" Bloomberg'e yaptığı açıklamalara göre Tayvanlı firma bahsi geçen 12 inçlik tablet konusunda büyük çekincelere sahip. Yayılan dedikodulara göre HTC, üreteceği olası bir tablet ile yeterli arz oranına ulaşamamak konusunda fazlasıyla endişeli. Pek tabii bir diğer sorunsa, 12 inçlik tabletin üretimi esnasında kullanılacak olan parçaların, perakende satış fiyatını gereğinden fazla arttırması ve istenilenden daha pahalı bir ürüne dönüşmesi.

Yine de HTC tablet sevdasından vazgeçecek gibi gözükmüyor. Aynı kaynaktan yayılan bir diğer habere göre firma, birisi Windows RT diğeri de Android tabanlı iki adet yedi inçlik tablet üretecek. Bu ürünler için şimdilik söylenen çıkış tarihleriyse Eylül ile Ekim ayları.

Okuyucu Yorumları