HTC One M9 ve One M9 Plus bu mu?

HTC'nin yeni amiral gemisi telefonu M9, bir değil, iki farklı modelle birlikte internette göründü!

İşte HTC One M9(lar)

HTC One M9'un bir değil, iki sürüm olarak karşımıza çıkacağı, bu sürümlerden birinin parmak izi tarayıcısıyla geleceği söyleniyordu. Şimdiyse One M9'un iki sürümüne ait fotoğraflar, Twitter'da ortaya çıktı.

Geçen sene emekli olduğunu açıklayan @evleaks hesabından sızdırılan görüntüde birbirine oldukça benzeyen iki cihaz var. Sol taraftaki telefon, parmak izi tarayıcısına sahip değilken, sağ taraftakinin alt tarafında bir giriş düğmesiyle (parmak izi sensörü, muhtemelen düğmeyle bütünleşik) geldiği görünüyor. Cihazların Apple'ın yeni telefonları iPhone 6 ve 6 Plus'a benzemesi de dikkatten kaçmıyor. Ancak kendi tasarımını oluşturan HTC'nin böyle bir yol tercih etmiş olması üzücü.

Sızıntının gerçekliği konusunda şüphe uyandıran ise, daha önce iki telefonun boyutlarının aynı olacağının söylenmiş olması. Fotoğraflarda ise karşımızda iki farklı boyutta cihaz var. Ancak boyut farkı, parmak izi tarayıcısı için ayrılan alandan kaynaklanıyor da olabilir - ekran boyutlarının aynı olma ihtimali var.

HTC One M9 ve One M9 Plus bu mu?

Sızıntıyı doğrulamak mümkün olmadığından HTC'nin bir sonraki amiral gemisi telefonunun bu karelerdekine benzeceğinin henüz bir garantisi yok.

Okuyucu Yorumları