İşte Samsung'un yeni "sağlam" cebi: XCover 3

Samsung'un yeni "sağlam" cebi Galaxy XCover 3, özellikleri ve fotoğrafıyla birlikte sızdı!

"En sağlam" Galaxy sızdı!

Samsung'un yeni "sağlamlaştırılmış" cebi fotoğraflarını sızdırdı. Özellikle tasarımıyla Samsung'un geçtiğimiz yıl piyasaya sunduğu Galaxy S5 Active modeline benzeyen telefonun ismi Galaxy XCover 3 olacak.

Samsung, Galaxy Xcover 2 modeliyle 2013 yılında kullanıcıların karşısına çıkmış, ardından bu segmentte geçtiğimiz yılı es geçmişti. Onun yerine bu boşluğu Galaxy S5 Active ile doldurmaya çalışan Samsung, anlaşılan "sağlam" kategorisine eski oyuncuyu geri döndürecek. Galaxy XCover 3, henüz Samsung tarafından doğrulanmış değil, zira Koreli şirket şu sıralar Galaxy S6 ile bir hayli meşgul durumda.

Galaxy XCover 3, özellikleriyle elbette önceki modele birtakım güncellemeler getirecek fakat yine de cep orta segmente konumlanacak gibi. XCover 3'ün sızan özellikleri arasında 800x400 çözünürlükte 4.8 inç ekran ve 8 çekirdekli Marvell Armada PXA1908 yonga setli Cortex-A53 işlemci bulunacağına yönelik sızıntılar mevcut. Öte yandan 1 GB RAM ve 8 GB dahili hafıza da telefonda bulunacak. 8 MP ana kamerası da olacak olan telefonun IP67 sertifika sahibi olacağını da söyleyelim.

Okuyucu Yorumları