"Yer çekimsiz kılıf" Zero G günleri sayıyor!

Yer çekimini sıfırlayan bu özel kılıf, iPhone 5, iPhone 6 ve Galaxy S6 serileri için geliyor!

"Yer çekimsiz kılıf" geliyor!

Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge, kullanıcılardan büyük ilgi görüyor. Tabi bu arada, kıvrık kenarlı S6 Edge için doğru kılıfı bulmak da ayrı bir mesele haline geliyor.

Neyse ki iyi haber çok gecikmeden geldi: Kickstarter üzerinde daha önce iPhone 5 ve iPhone 6 serileri için başlatılan bir kampanyaya, şimdi Galaxy S6 serisi de eklendi. Mega Tiny isimli bir şirket tarafından üretilecek olan Zero G kılıfları, şimdiden hedeflenen fonun 4 katına ulaşmış durumda ve seri üretime geçmek için gün sayıyor.

Kickstarter'daki kampanya üzerinden ön sipariş almaya başlayan Zero G, "yer çekimsiz kılıf" olarak büyük bir üne daha şimdiden ulaşmış durumda. Zero G kılıfları, düz duvara, aynaya, cama, ahşaba kolayca yapışabiliyor ve kullanıcı böylece, örneğin ayna önündeyken, telefonunu doğrudan aynaya tutturup kullanabiliyor.

Bu kılıflardan birine sahip olmak isteyenler, 34 dolar karşılığında ön sipariş verebiliyor. Kılıfların, sahiplerine Haziran ya da Temmuz ayları içerisinde ulaşması bekleniyor.

Okuyucu Yorumları