Angry Birds 2

Tüm zamanların en iyi mobil oyunu tekrar karşımızda!

Angry Birds 2

Angry Birds tüm zamanların en büyük mobil oyununun devamıyla tekrar karşınızda! Angry Birds 2 heyecan verici grafiklerle, zorlayıcı çok aşamalı seviyelerle, entrikacı patron domuzlarla ve daha da fazla yıkımla sapanlı oyun yeni bir çağını başlatıyor.

KUŞUNU SEÇ!
En üst düzey sapan stratejisi – bir sonraki fırlatışta hangi kuşu fırlatacağını SEN seçebilirsin! "Bu işi kolaylaştırıyor, değil mi?" YANLIŞ! Yumurtaların çırpılmış yumurtaya dönüşmesini istemiyorsan akıllıca seçim yapman gerekiyor. Artı, blokları imha ederek, yıkım ölçeri doldurabilir ve böylece ekstra kuşlar kazanabilirsin!

YENİ ÇOK AŞAMALI SEVİYELER!
Domuz Adasını daha önce hiç böyle görmedin – dudak uçuklatan heyecan verici seviyeler egzotik bitkileri, acayip ayrıntıları ve çok sayıda tehlikeyi beraberinde getiriyor. Ve bu yaramaz domuzlar bocalama kulelerini tam da senin gaganın altında kurdukları için çok sayıda seviye çoklu aşamalardan oluşuyor. Uh oh.

MUHTEŞEM BÜYÜLER!
Tipiler, Acı Biberler, Altın Ördekler ve diğer acayip büyüler sana o üçkağıtçı domuzlara karşı ek bir avantaj sağlıyor. Ve gerçekten yardıma ihtiyacın olduğunda tahmin et bakalım kim domuz patlatan bir rol oynuyor? Evet, doğru, sardalya seven Kudretli Kartal bu. Yaşasın!

DİĞER OYUNCULARA MEYDAN OKU!
Dünyanın her yerinden gelen oyunculara Arenada meydan oku ve en müthiş kuş fırlatıcısının kim olduğunu gör. Her gün yeni turnuvalar oyna, kuşlarının seviyesini yükseltmek için kuş tüyü kazan ve gezegendeki en zorlu rakiplerle yüzleş. Oyun yüzü!

PATRON DOMUZLARI YEN!
Domuz Adasında gerçek anlamda kötü adamlar var ve onları yenmek için senin kuş fırlatma becerilerine ihtiyaç duyuluyor. Reis Domuz, Şef Domuz ve alçak Kral Domuz senin yumurtalarını saklamak için her şeyi yapmaya hazırlar. Onlara müsaade edecek misin? Domuzlara bir ders vermenin zamanı geldi.

Okuyucu Yorumları