Diner Dash

Baştan aşağı yenilenmiş efsane restoran işletme oyunu karşınızda!

Diner Dash

Dünyanın en popüler restoran işletme oyunu Diner Dash tamamen yenilenmiş bir şekilde geri döndü. Üstelik TÜRKÇE dil seçeneği ile.

Restoran işletmecisi Flo müşterilerini memnun etmek için elinden gelen herşeyi yapıyor. Kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği hazırlıkları için kolları sıva! Flo'nun para ve bahşiş kazanması için servisleri hızlı yapmasına yardımcı ol. Unutma ne kadar hızlı ve hatasız hizmet verirsen o kadar çok para kazanırsın.

TAMAMEN YENİLENMİŞ TEMPOLU OYUN
Restoranına gelen müşterileri, kahvaltıdan akşam yemeğine kadar memnun ederek bahşiş ve büyük ödülleri kazan. Her müşterinin kendine has özellikleri olduğunu sakın unutma ve sorunların üstesinden gelmek için çok çalış.

EĞLENCELİ SEVİYELER
Farklı konseptlere sahip 3 kendine özgü restoranda 90'ın üzerinde seviye ve eğlenceli karakterlerle oyna.

YENİ MÜŞTERİLER
Çok fazla ilgi isteyen Hennui veya tüm yemekleri yiyip kaçabilme potansiyeline sahip Yancı gibi kendine özgü özelliklere sahip müşteriler. 20'den fazla müşteri çeşidini memnun et ve film yıldızlarından yemek eleştirmenlerine kadar çeşitli özel müşterilere ilgi göster.

BİRİNCİ SINIF MUTFAK GEREÇLERİ
Restoranını yüksek müşteri potansiyeline hizmet verebilecek ölçüde yüksek teknolojik aletlerle donatmaktan kaçınma. Bu sayede şef Tatlış yemekleri çok daha lezzetli ve hızlı bir şekilde yapabilecek.

SOSYALLEŞ VE ARKADAŞLARINA MEYDAN OKU
Sosyal platformlar aracılığı ile arkadaşlarınızla birbirinize hediyeler gönderin ve başarılarınızı geliştirmenize yardımcı olun.

Okuyucu Yorumları