DU Battery Saver & Widgets

Android cihazlarınızın pil performansını arttıran yararlı bir uygulama.

DU Battery Saver & Widgets

Dünyanın lider pil tasarrufu uygulaması ve Android güç doktoru ve yöneticisi DU Battery Saver, pilinizin daha uzun süre dayanmasını sağlayan ÜCRETSİZ pil tasarrufu uygulamasıdır! Android telefon veya tabletler için %50'ye kadar daha fazla pil ömrü elde edin! DU Battery Saver'ın ön ayarlı akıllı pil güç yönetimi modlarıyla tek dokunuşlu kontroller ve sağlıklı şarj aşaması özellikleri pil sorunlarını çözer ve pilinizin ömrünü uzatır.

DU Apps Studio'nun sunduğu DU Battery Saver, telefonunuzun, ihtiyacınız olduğunda düzgün çalışmasını sağlamak için pil ömrünü kısaltan zayıf şarja, aşırı pil tüketen uygulamalara ve gözden kaçmış aygıt ayarlarına karşı Android telefonunuzu korumanın en basit ve en kolay yoludur.

DU Battery Saver PRO sürümüne yükseltin ve pil gücünden %70'e kadar tasarruf edin!

DU Battery Saver ile İlgili Öne Çıkan Noktalar (Android güç doktoru ve yöneticisi):

- Hızlı Pil Tasarrufu: Pil sorunlarını "Optimize Et" düğmesiyle anında bulun ve çözün.
- Basit Pil Tasarrufu: Yüksek performans veya mükemmel enerji tasarrufu sağlamak için önceden ayarlanmış akıllı pil gücü yönetimi modlarını kullanın veya kendi modlarınızı oluşturun.
- Etkili Pil Tasarrufu: Pilinizin ömrünü uzatan sağlıklı şarj ile pilinizi koruyun.
- Pratik Pil Tasarrufu: Ana ekrandaki "Optimize Et" widget'ı, pil ömrünü artırmak için bir dokunuşla gücü tüketen arka plan uygulamalarını durdurmanızı sağlar.
- Kolay ve Güçlü Pil Tasarrufu: Android pil ömrünüzü şarj etmeden %50'ye kadar uzatın.

Okuyucu Yorumları