Facebook Home

Android cihazınızın arayüzüne Facebook'u entegre edebilirsiniz.

Facebook Home

Android cihazınız ile Facebook'un entegre bir şekilde çalışmasını sağlayan bu uygulama ile arkadaşlarınızın gönderilerini ana ekranınızdan takip edebilir, paylaştıkları fotoğrafları görüntüleyebilir, sohbet edebilir ve bildirimlerinize göz atabilirsiniz.

Uygulama, cihazınızın arayüzüne eklenerek tipik bir "launcher" olarak çalışmaya başlıyor. Böylece kullanıcılar kilit ekranından Facebook akışını istedikleri gibi takip edebiliyorlar.

Kapak Akışı
Telefonunuzu açtığınız andan itibaren Haber Kaynağınızdan gönderiler görmeye başlarsınız ve böylece arkadaşlarınızın neler yaptığını kaçırmazsınız. Daha fazla gönderi görmek için parmağınızı kaydırabilir, bir gönderiyi beğenmek için üzerine iki kez dokunabilir ve kapak akışınızdan yorum yapabilirsiniz.

Sohbet Balonları ve Messenger
SMS ve Facebook mesajlarını aynı yerde alıp göndermek için Facebook Messenger'ı yükleyebilirsiniz. Böylece video izlerken veya internette gezinirken sohbet etmeye devam edebilirsiniz.

Bildirimler
Facebook'tan bildirimler ana ekranınızın sağında çıkar ve siz ihtiyaç duyana kadar yok olmaz. Bildirimi bir dokunuşla açabilir veya kapak akışınızı görmek için uzaklaştırabilirsiniz.

Uygulama Başlatıcı
Aynı yerden hem sevdiğiniz uygulamaları başlatın hem de Facebook'ta paylaşımda bulunun. Uygulama başlatıcınızdaki uygulamaları siz seçiyorsunuz; uygulamaları parmağınızı üstünde basılı tutup istediğiniz yere sürükleyebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları