Six-Guns: Gang Showdown

Vahşi Batı'da geçen müthiş bir kovboy macerasına var mısınız?

Six-Guns: Gang Showdown

Bu üçüncü şahıs nişancı oyununda kovboy, haydut ve daha fazla doğa dışı düşmanlarla dolu, gerçekten devasa ve açık olan bir Vahşi Batı sınır bölgesini keşfet.

Ücretsiz oyna: Düşmanlarına ödet!

Buck Crosshaw, hak etmeyen birisini hiç vurmadı. Ama şimdi kendi ölümünü tezgahlayıp Arizona'ya kaçan bir kanun kaçağı oldu. Ancak Buck, yağmurdan kaçarken doluya yakalanmak üzere. Zira bu gizemli bölgenin tepelerinde antik ve uğursuz bir güç hareketlenmekte.

VAHŞİ BİR SINIR BÖLGESİ
Hikaye ve aksiyonun içinde tamamen kaybolurken keşfetmen gereken olaylar, gizemler ve zorluklarla dolu Arizona ve Oregon bölgelerinde kurulan açık bir dünyada özgürce dolaş. Ama bu toprakların güzelliği seni kandırmasın. Kanun kaçakları, vampirler ve daha birçok doğa dışı düşman gölgelerde saklanıyor.

ZORLUĞU KABUL ET
Aşman gereken büyük zorluk çeşitliliğiyle dolu 40 görev üstlen. Atlarla yarışacak, soyguncuları haklayacak, düşman dalgalarını kıracak ve çok daha fazlasını yapacaksın!

EYERİ BAĞLA
Ölmen ya da öldürmen gereken bu topraklarda sana yardımcı olacak 8 farklı atın, 19 silahın, geniş bir elbise ve mühimmat yelpazesinin ve diğer ürünlerin kilidini açman gerekecek.

ÜCRETSİZ OYNA
Ücretsiz oyunlar hiç bu kadar derin ve eğlenceli olmadı! Oyunu indirmenin ve sonuna kadar oynamanın sana hiçbir maliyeti yok!

FPS, aksiyon oyunlarının, ateş etme oyunlarının, ücretsiz Android oyunlarının hayranları için.

Okuyucu Yorumları