Toucher

Android cihazınıza iOS 'Assistive Touch' özelliği kazandırabilirsiniz.

Toucher

Toucher, Android işletim sistemine sahip cihazlar için tasarlanmış bir araçtır. Uygulamanın amacı, iOS 5 işletim sisteminin sunduğu "Assistive Touch" özelliğini Android platformuna taşımak.

Assistive Touch nedir?

Apple'ın iOS 5 işletim sistemi ile birlikte iPhone, iPad ve iPod Touch cihazlarına getirmiş olduğu pratik bir özelliktir. Bu özellikle birlikte cihazınızın "Home" tuşunun ömrünü uzatabilirsiniz. Aynı şekilde "Home" tuşu arızalanan kullanıcılar da bu özelliğe başvurarak sıkıntıdan kurtulabilirler.

Assistive Touch özelliği aktif durumda getirildiğinde cihaz ekranında yuvarlak küçük bir şeffaf ikon belirecektir. Home tuşu yerine kullanabileceğiniz bu küçük ikona tıkladığınızda cihazınıza ait kısayollara kolayca ulaşabilir ve tüm fonksiyonlara pratik olarak erişebilirsiniz.

Android için Assistive Touch: Toucher

Toucher uygulamasını cihazınıza kurup aktif duruma getirdiğinizde ekranınıza şeffaf yuvarlak bir ikon eklenecektir. Dilerseniz bu ikonu sürükle-bırak yöntemi ile dilediğiniz alana da taşıyabilirsiniz.

Ekranınıza yerleşen bu ikona dokunarak cihazınızın birçok fonksiyonuna hükmedebileceğiniz kısayollara ulaşabiliyorsunuz. Ana Ekran, Uygulamalar, Ekran Kilidi, Wi-Fi, Bluetooth, Ekran Parlaklığı ve Zil Sesleri gibi fonksiyonlara "Toucher" ikonuna sihirli bir dokunuş yaparak ışık hızında erişebilirsiniz.

Tema desteği de sunan bu başarılı araç, cihazınıza farklı bir görünüm kazanıdırarak Android cihazınızla aranızda oluşan "monoton" havayı bir anda silebilir.

Okuyucu Yorumları