Wormix

Taktik ve strateji belirleyerek rakiplerinizle savaşın!

Wormix

Wormix düzinelerce silah çeşidini ve sayısız savaş stratejilerini kullanarak bilgisayara veya arkadaşlarınıza karşı savaşabileceğiniz sıra tabanlı bir taktik oyunudur.

EN ÖNEMLİ ŞEY TAKTİK
Sadece şansınıza güvenerek bu oyunda başarılı olamazsınız. Özellikle tepki hızı, nişan ve strateji yeteneği başta olmak üzere tüm yetenekleriniz sınanacak.

ÇOK OYUNCULU MODLAR
- Tek oyunculu Görevlerde yeteneklerinizi pekiştirin.
- Meydanlarda diğer oyuncularla savaşın.
- Arkadaşlarınızı Düellolara davet ederek yeteneklerini test etmelerini sağlayın.
- Azılı Düşmanları teke tek ya da bir ortakla yenerek tekniğinizi mükemmelleştirin.

SÜPER YARIŞLAR
Acımasız boksörler, korkunç iblisler, çevik tavşanlar, kurnaz kediler ve soğukkanlı zombiler... Hangi yarışı seçeceksiniz? Her yarışın, savaşın sonucunu etkileyen kendisine has belirli özellikleri var.

DUDAK UÇUKLATAN CEPHANELİK
Oyun Mağazasında 50'den fazla çeşit silah var: uçan daireler, küçük örümcekler, ışınlatıcılar, jet çantaları ve diğer bir sürü cihaz.

KARAKTERİNİZİ OLUŞTURUN
Yeni şapka ve eserleri keşfedin, karakterinizin görünümünü değiştirin, yeteneklerini geliştirin ve inanılmaz yetenekler kazanın.

SINIRSIZ HARİTALAR
Nefes kesen Wormix Evreninin her köşesine yapacağınız heyecan dolu bir seyahate hazır olun. Bu evrende gökyüzündeki adalardan mega şehirlerin harabelerine geçebiliyorsunuz ve kayıp gezegenler de hayalet kasabalara bağlanıyor.

Okuyucu Yorumları