100 kurulum gerektirmeyen uygulama bir arada

Kendisi 14 MB'lık tek bir program ama içerisinde tam 100 farklı yazılım gizli... İndirin...

14 MB'ta gizlenen 100 yazılım

Gündelik olarak sık kullandığınız programlar zaten sürekli elinizin altındadır ama ya beklemediğiniz anlarda ihtiyaç duyabileceğiniz özel programlar? NirSoft bu tip programları gerektiğinde aramakla vakit kaybetmemeniz için bir program paketinde toplamış. İçeriğinde farklı amaçlara yönelik hazırlanmış, tamamı ücretsiz ve kurulum gerektirmeyen 100 adet farklı program bulunan NirLauncher 9,4 MB'lık bir .ZIP dosyasından oluşuyor. Arşivden çıkardığınızda ise tamamının kapladığı alan ise sadece 14,1 MB.

Şifre kurtarma, ağ araçları, web tarayıcı uygulamaları, video ve ses araçları, internetle ilgili programlar, masa üstü ve komut satırı uygulamaları, disk ve sistem araçları kategorileri altında toplanmış olan tüm yazılımların listesini şu adresten görebilirsiniz.

Her ne kadar 100 programın bulunduğu paket çok yer tutmuyor olsa da, tümüne ihtiyacım yok diyenler şu adresten istedikleri uygulamaları ayrı ayrı da indirebilirler. Fakat bu çok amaçlı programlara bir arada sahip olmak isterseniz NirLauncherşuradan indirebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları