15 Eylül MS için özel bir gün. Niye mi?

Microsoft elinin tersiyle bir seriyi süpürüp atıyor ve geriye sadece o kalıyor! İşte o model...

Türünün son örneği!

Microsoft, Zune yazılımının güncelleneceği iddialarını doğruladı ve bunun için bir tarih bile verdi. 15 Eylül'de bütün Zune kullanıcılarının güncellenmiş yazılımı indirip sistemlerine kurmaları öneriliyor.

Aslında 15 Eylül alelade seçilmiş bir gün değil. Çünkü Microsoft kullanıcıların 15 Eylül'de Zune ile dolup taşmalarını istiyor.

Zune 4, 8, 16, 80 ve 120 Gb'lık modeller artık üretilmeyecek ve 15 Eylül'den itibaren Zune HD satışa sunulacak. Şuan için ABD sınırları dâhilinde erken sipariş verilerek 16 GB'lık modeli 220, 32 GB'lık modeli ise 290 dolara satışa sunulacak.

Zune yazılımında yapılacak birkaç yenilik ise şöyle. Daha fazla HD video konfigürasyonu eklenilmesi bekleniyor. Ayrıca uygulama eklenebilmesi için bir uygulama merkezi de yapılacak düzenlemeler arasında. Zune HD uygulamaları geçen ayın sonlarına doğru Microsoft tarafından doğrulandı.

Bakalım 15 Eylül'de piyasaya sürülecek Zune HD yeteri kadar ilgi görecek mi ve dünya çapında satışlar ne zaman başlayacak? En önemlisi de fiyatlar hangi seviyede olacak? Sizlerle paylaşacağız.

Okuyucu Yorumları