2015'in en iyi oyunları bunlardı!

2015'in art arda gelen iyi oyunları, bizleri saatlerce ekran başında tutmayı başardı! İşte listemiz.

2015'in en iyi oyunları!

2015, üst seviye oyunlarda gerçek güçlerini göstermeye başlayan PS4 ve Xbox One için büyük bir yıl oldu. Yıl boyunca gerçek anlamda "büyük" oyunlar, kesintisiz olarak piyasaya sürüldüler ve sizi okulunuzdan, işinizden alıkoymayı başardılar. Peki hangi oyunlar öne çıktı? İşte herhangi bir sıralama olmaksızın, 2015'in en iyi oyunları.

Fallout 4 (PC / Xbox One / PS4)

Fallout 4'ün Wasteland'inde üç - dört saatinizi geçirdikten sonra bile kendinizi henüz hiçbir şey görmemiş gibi hissettiyseniz, yalnız değilsiniz. Gerçeklik seviyesini inanılmaz derecelere taşıyan oyun, 2015'in en başarılı yapımlarından biri.

The Witcher 3: Wild Hunt (PC / Xbox One / PS4)

CD Projekt Red'in aksiyon RPG oyunu, çok geniş dünyasıyla ve nereyse sınırsız aktivite seçeneğiyle olay yarattı. Oyunun yayınlanmasından sonra çıkan 16 DLC paketi ise bizleri CD Projekt Red'e iyice hayran bıraktı.

2015'in en iyi oyunları bunlardı!

Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain (PC / Xbox One / PS4 / PS3 / Xbox 360)

Zengin dünyası, çoğu zaman acımasız görevleri ve müzikleriyle The Phantom Pain gibi bir oyunun bir daha gelmesi zor olacak.

Assassin's Creed Syndicate (PC / Xbox One / PS4)

Viktorya döneminin Londra'sını baştan oluşturan oyun, eğlendirmeyi başaran hikayesiyle müthiş bir yapım.

Arkham Knight ve fazlası

Arkham Knight ve fazlası

Batman: Arkham Knight (Xbox One / PS4 / Mac / PC)

Rocksteady'nin son oyunu, gökdelenden gökdelene sıçrayabileceğiniz göz alıcı bir açık dünyayı önümüzde getirdi. Dövüş kabiliyetleri ve hikayesi, oyunu 2015'in en iyilerinden biri yapıyor.

Until Dawn (PS4)

2015'in sürpriz biçimde etkileyen oyunlarından Until Dawn, karlı bir dağda kaybolan arkadaş grubunun hikayesini size tecrübe ettiriyor. Oyunda verdiğiniz kararlarla geleceği etkilemek kaç kişinin öleceğini belirlemek, tamamen size bağlı.

2015'in en iyi oyunları bunlardı!

Bloodborne (PS4)

Cezalandırma, işkence ve çekicilik. FromSoftware'in gotik aksiyon yapımı, bu üçünü birden kendine has bir stilde sunmayı başarıyor. PS4'e özel bu oyun, baktığınız açıya göre hem bir rüya, hem de bir kabus.

Rise Of The Tomb Raider (Xbox One)

Lara Croft'un en son macerası büyüleyici derecede güzel, bir o kadar da ölümcül. Gizlilik, bulmaca, shooting ve fazlası bu harika oyunda bir araya geliyor.

Life Is Strange (PC / Xbox One / PS4 / PS3 / Xbox 360)

Tutkulu bir fotoğrafçılık öğrencisi olan Max, zamanı geriye sarabilme yeteneğine sahip olduğunu fark eder ve... Gerisini spoiler vermemek için söylemiyoruz. Life Is Strange, gençlik sıkıntılarını özenle ön plana çıkarırken verdiğiniz her bir kararda sizi şüpheye düşürmeyi başarıyor.

Okuyucu Yorumları