2019'da Sinema Gündemini Değiştirecek 5 İddia!

2019 yılında gösterime girmesi büyük merakla beklenen 5 sinema filmi hakkında ortaya atılan en önemli iddiaları bir araya getirdik!

2019 filmleri hakkında 5 sürpiz

Dünyanın en popüler filmleri hakkında, birbirinden ilginç teoriler hiç durmadan ortaya atılmaya devam ediliyor. Söz konusu filmler arasında yer alan Star Wars 9, Avengers: Endgame, Spider-Man: Far From Home, The Joker ve Shazam'a göz attık...

Star Wars 9

star wars 9 ile ilgili görsel sonucu

Star Wars 8 her ne kadar serinin tutkunlarının beğenmediği bir film olsa da, ilginç noktalara parmak basmıştı. Takıntılı ve sorunlu olmasına rağmen Kylo Ren (Ben Solo), Rey'in karşısında savunmuş ve Supreme Leader Snoke'u sinsice öldürmeyi başarmıştı. Ne var ki Ren, filmin sonunda özüne dönmüş ve kendi annesini bile yok etmeyi kafaya takmıştı. Yine de; teorilere göre, Ben Solo, kendisinin "Güç" anlamındaki dengesi Ren'e sevgi besliyor ve yeni ve büyük düşman (kim olduğunu bilmiyoruz) Rey'in yanında yer alıyor. Solo'nun sevgisi onu Işık'a döndürebilir.

Frozen 2

Frozen 2'nin kısa süre önce yayınlanan fragmanında; Elsa, Anna, Kristoff ve Olaf'ın karakterleri değil, farklı güçlere sahip farklı prensesler de yer alıyor. Üstelik senaryo, çok sağlam bir kehanet ve fantastik karakterlerle hayat bulacak.

The Joker

DCEU'nin (DC Genişletilmiş Evreni) Joker'i hakkında sayısız dedikodu mevcut. Bazı iddialara göre Oscar adayı Joaquin Phoenix, gerçek Joker'i değil, Joker'e ilham veren ismi canlandırıyor. Ancak Jared Leto'nun Marvel Evreni'ne "Morbius" karakteri ile transfer olması bu iddiaları ciddi anlamda zayıflatıyor. Bekleyip görmekte fayda görüyoruz.

Shazam

shazam ile ilgili görsel sonucu

Shazam fiminde; Billy Batson ismindeki bir çocuk mistik güçlerle donatılan ve neredeyse Superman'e denk olan bir karakter. Orijinal çizgi romanda Billy Batson; inanılmaz güçlere sahip bir figür tarafından, "Ebediyet Taşı" ile güçlendirilmiş bir karakter. Söylentilere göre Shazam'ın baş düşmanlarından Dr. Sivana, varoluşa büyük zarar vermek pahasına, taşa zarar veriyor.

Gamora Geri Gelecek!

Bu ifadelerin gerçeği yansıtmadığını söylemek çok güç. Zira Gamora karakterini canlandıran Zoe Saldana, Guardians of The Galaxy 3 için imza attı bile... Karakterin Avengers: Endgame'de, "Ruh Taşı"ndan kurtulacağı ve Thanos'un karşısına dikileceği iddia ediliyor. Üstelik Gamora'nın, Thanos'un hakkında bildiği şeyler, Evreni'n kurtuluşunu sağlayabilecek. Tabii ki bunlar yalnızca dedikodu.

Okuyucu Yorumları