4K çözünürlük destekli yeni endüstriyel PC!

Endüstriyel tasarım, Technopc'nin yeni bilgisayarında ileri teknolojiyle böyle buluştu!

4K çözünürlük; fazlası!

Technopc INDX5C serisi 4K çözünürlük destekli yeni endüstriyel PC'ler, kurumların ihtiyacı olan donanımsal gücü ve çalışma esnekliğini bir arada sunuyor.

Türkiye'nin en çok tercih edilen yerli bilgisayar markalarından Technopc'nin Endüstriyel PC serisi yeni bilgisayar modeli INDX5C; güçlü donanımı, 4K yüksek çözünürlüğü desteklemesi, çok az yer kaplaması, her türlü ihtiyaca fazlasıyla yetecek bağlantı seçenekleri ve sessiz çalışması ile öne çıkıyor.

Gücünü 4. nesil Intel işlemcilerden alan Technopc INDX5C endüstriyel PC ile 4K yüksek çözünürlükte videolar oynatılabiliyor. Dual Display özelliği sayesinde ayrıca bir ekran kartı satın almadan birbirinden bağımsız iki ekranla çalışılabiliyor. Üzerinde bulunan tam 5 adet COM port sayesinde Technopc INDX5C'ye aynı anda çok sayıda endüstriyel cihaz bağlanabiliyor. 2 adet Gigabit Ethernet portu, 2 adet USB 3.0, 6 adet USB 2.0, 1 adet HDMI, 1 adet Display portun yanı sıra kulaklık ve mikrofon girişleri de bulunan Technopc INDX5C endüstriyel PC, kurumların her türlü özel ihtiyacını karşılayacak bir bağlantı zenginliği sunuyor.

Technopc INDX5C'nin entegre kablosuz ağ desteği sayesinde ek bir donanıma ihtiyaç olmadan kablosuz olarak ağınıza bağlayabiliyorsunuz. Dilerseniz yüksek hızlı Gigabit LAN portlarını da kullanabiliyorsunuz.

7/24 çalışmaya uygun tasarlanan ve yüksek kaliteli katı kapasitörlü donanımlarla çalışan Technopc INDX5C, küçük boyutları sayesinde normal masaüstü bilgisayarlara göre %70'e varan yer tasarrufu sağlıyor. Stand ayağı ile dik konumda kullanılabilen Technopc INDX5C, vesa aparatı ile monitör arkasına monte edilerek de kullanılabiliyor. İşlemcisinin üzerinde fansız bir soğutma sistemi kullanılan Technopc INDX5C son derece sessiz çalışıyor. Ayrıca normal masaüstü bilgisayarlara göre %60'a varan enerji tasarrufu sunuyor.

Technopc INDX5C; ofisler, çağrı merkezleri, kamu kuruluşları, hastaneler, oteller ve üretim tesislerinde şirketlere yüksek performans ve düşük maliyeti beraber sunuyor. Ayrıca kiosklar, dijital bilgilendirme ekranları, bankolar ve akıllı tahta uygulamaları için de kullanılabilecek olan Technopc INDX5C endüstriyel PC'nin Windows 7, Windows 8 ve Linux seçenekleri bulunuyor.

Technopc INDX5C'ye isteğe göre 2 GB, 4 GB, 8 GB ya da 16 GB kapasiteli DDR3 bellek takılabiliyor. Depolama birimi olarak 320 GB, 500 GB ya da 1 TB'lık sabit diskler seçilebileceği gibi SSD'ler de tercih edilebiliyor.

Bir endüstriyel PC'den beklenen yüksek performans, az yer kaplama ve sessiz çalışma gibi özelliklerin yanı sıra isteğe bağlı olarak konfigüre edilebilmesi, 5 adet COM port girişi olması ve 4K yüksek çözünürlüğe destek vermesi gibi avantajlar da sunan Technopc INDX5C, endüstriyel PC pazarındaki rakip modellere göre çok sayıda üstünlüğe sahip olması ile dikkat çekiyor.

Technopc INDX5C Teknik Özellikleri

İşletim Sistemi: Windows 7 / Windows 8 / Windows 8.1 Pro / Linux
İşlemci: 4. Nesil Intel Pentium / Core i3 / Core i5 / Core i7
Bellek: 2 GB / 4 GB / 8 GB / 16 GB
Optik Okuyucu: Slim DVD-RW (Opsiyonel)
Depolama Alanı: 320 GB / 500 GB / 1 TB
SSD: 30 GB / 60 GB / 120 GB (Opsiyonel)
Portlar: 5 x COM, 1 x HDMI, 6 x USB 2.0, 2 x USB 3.0, 1 x Display, 2 x RJ45
Kulaklık / Mikrofon girişi: Var
Ses Kartı: 6 Kanal HD Audio
Çift Monitör Desteği: Var
Kablosuz Bağlantılar: 802.11 b/g/n
Boyutlar: 241 mm x 72,5 mm x 200 mm
Kasa: Super Mini ITX
Çalışma Sıcaklığı: 0 – 50 derece
Wake on LAN: Var
PXE Desteği: Var

Okuyucu Yorumları