Norton'dan Vista'nın UAC'sine alternatif

Vista'nın eleştirilen Kullanıcı Hesap Denetimi'ne (UAC) Norton'dan alternatif... İndirin, deneyin.

UAC'ye Norton çözümü

Daha önce, Windows Vista'nın Kullanıcı Hesap Denetimi, yani UAC'sinin yerine geçen alternatif yazılım "Smart UAC Replacement"tan bahsetmiştik. Kullanıcıları "emin misin?" mesajlarıyla çileden çıkartan UAC'ye diğer bir alternatif de güvenlik devi Symantec'ten geldi. Henüz beta aşamasında olan "Norton UAC Tool", Vista'nın UAC'sinin yerine geçiyor ve daha mantıklı işler yapabiliyor.

Norton UAC Tool ile, artık uyarı almak istemediğiniz işlemleri belirleme şansına sahipsiniz. Bunun yanında küçük araç, kullanıcılara neden uyarı yapmak zorunda kaldığını da anlatmaya çalışıyor. Daha ayrıntılı bilgi almak isteyenler ise "View Details" seçeneğine tıklayarak işlemle ilgisi olan modülleri görebiliyor.

Şu an için beta aşamasında olan UAC Tool, gerçekten vaat ettiklerini gerçekleştirmeyi başarıyor. Daha da önemlisi Vista'nın UAC'sinden daha hızlı çalışıyor. Nadiren de olsa ortaya çıkan hata mesajları ise, aracın beta olmasına bağlanabilir.

Eğer UAC Tool - Beta'yı denemek isterseniz, aşağıdaki bağlantıyı kullanarak aracı indirebilirsiniz. Ancak bunun bir beta sürüm olduğunu da unutmayın...

Download: Norton UAC Tool

Okuyucu Yorumları