Adeta Oyun Canavarı Bir Akıllı Telefon

Üstün oyun performansıyla mobil oyuncuların aradığı telefon.

Tam bir oyun canavarı

Bir akıllı telefon satın alırken elbette her alanda ondan tam performansla yararlanmak hakkımız. Yalnızca tasarımı ve kamerasıyla değil, aynı zamanda işlemci gücü, grafik performansı, pil ömrü, internet hızı ve elbette ekran özellikleriyle de verdiğimiz parayı sonuna kadar hak etmeli. Tüm bu soruların cevabı ise Mate 20 Pro'yu gösteriyor. Özellikle mobil oyunlara karşı yakınlığınız varsa aradıklarınızı Mate 20 Pro'da bulabiliyorsunuz. Zira mobil oyuncuların bir akıllı telefonda aradıkları arasında başı; işlemci ile grafik gücü, ekran özellikleri, uzun pil ömrü ve internet hızı çekiyor. Mate 20 Pro da tüm bu noktalarda, akıllı telefonlar arasında tepeye yerleşiyor.

Oyunlarda yüksek performans

Oyunlarda yüksek performans

Oyunculuk artık dijital sporlar arasındaki yerini almışken, mobil alanda da kendini iyiden iyiye hissettiriyor. Önümüzdeki dönemde, PUBG gibi yüksek grafik beklentisi içinde olan oyunlar mobil alanda daha fazla yaygınlaşacak. Mobil cihazlardan beklentiler ise kuşkusuz bununla doğru orantılı olarak artacak. Mate 20 Pro da tam olarak bunu sunuyor.

Kirin 980 işlemcisi ile beraber yüzde 75 oranında daha yüksek performans sağlayan Mate 20 Pro, grafik işlem performansında da yüzde 46'lık bir performans artışı sergiliyor. Mobil oyunlarda pil ömrü de önemli olduğundan, tam yüzde 178'lik bir GPU güç verimliliği sağlayan telefon, bu sayede daha uzun saatler oyun oynamak için ideal bir platform halini alıyor.

Adeta Oyun Canavarı Bir Akıllı Telefon

Hemen her akıllı telefonla mobil oyunları oynamak mümkün belki ancak üst seviye grafik ayarlarında oynaması bir hayli zor. Grafik kalitesini ya en üst seviyeye alamıyor, alsanız da çoğu zaman kare atlamaları ile karşılaşıyorsunuz ki bu oldukça rahatsız edici bir durum. Mate 20 Pro ile bu gibi problemleri yaşamıyorsunuz. Öte yandan 1.4 Gbps LTE Cat.21 destekli bir akıllı telefon olmasıyla, online oyunlarda internet tabanlı takılmalarla da karşılaşmıyorsunuz. Ayrıca Mate 20 Pro'nun güç yönetimi kadar ısı yönetimi de gayet başarılı. Uzun süreler oyun oynadığınızda pek çok telefonda olduğu gibi rahatsız edici ısınmalara rastlamıyorsunuz. Bu da kuşkusuz oyun keyfini arttıran bir diğer unsur.

Eh, elbette geniş bir ekranda oyun oynamanın da keyfi ayrı. 6.39 inç büyüklüğünde, 19.5:9 görüntü oranı sunan, 1440x3120 piksel çözünürlüğünde geniş AMOLED ekranı ile daha fazla alan, daha canlı görüntü ve daha çekici bir oyun deneyimi, Mate 20 Pro'da oyuncuları bekliyor.