AirTies’dan Yeni Kablosuz Erişim Noktası

Ev ve ofisler için tasarlanan AP-300 Erişim Noktası’nı ethernet ara yüzünden bir ADSL veya Kablo modeme bağlayarak 802.11g standartında 54 Mbps hızında kablosuz internet ağı kurabilirsiniz.

AirTies’dan Yeni Kablosuz Erişim Noktası

Airties ürün ailesine yeni eklenen AP-300, hem “kablosuz erişim noktası”, hem “tekrarlayıcı” hem de “köprü” fonksiyonlarını bir araya toplayan üstün bir kablosuz iletişim aracıdır.

Tekrarlayıcı fonksiyonunu kullanarak istediğiniz anda ağınızı genişletebilir ve yeni bilgisayarlar ekleyebilirsiniz. AP-300’ün en dikkat çekici özelliklerinden biri ise ethernet çıkışı olan cihazların, kablosuz ağa dahil edilebilmesini sağlayan “brigde/köprü” fonksiyonu.

AP-300, AirTies’ın daha önceki Access Point modeli AP-200 gibi “Mesh Teknolojisi”ni kullanarak, çok katlı iç mekanlarda en geniş kapsama alanı yaratır. AIRTIES Mesh Network altyapısı, kablolu ağa bağlı bir ana Kablosuz ADSL Ağ Geçidi ve buna havadan bağlanabilen birden fazla tekrarlayıcı AP’den oluşur. AP’ler tekrarlayıcı modda çalıştıklarında birbirleri ile özel bir protokol vasıtası haberleşerek gerçek anlamda mobiliteyi sağlar ve kapsama alanı problemlerine son verirler.

Roaming Desteği ve DHCP Sunucusu bulununan AP-300, Endüstrideki en son teknoloji olan WPA (Wi-Fi Protected Access) şifreleme sayesinde, verilerin tam güvenliğini sağlar. Kablosuz ağ’da WPA’yı desteklemeyen cihazlar bulunması durumunda, daha eski bir kablosuz ağ şifremeleme yöntemi olan WEP protokolü de kullanılabilir.

Tüketicilere 3 Yıl Garanti ile sunulan cihazın, satış sonrası desteği ise 0212 212 82 20 nolu AirTies Çağrı Merkezi’nce 7 gün 24 saat karşılanıyor.

Okuyucu Yorumları