Alienware'den Area 51 Oyun PC'si ve Fazlası!

Alienware, AMD ve Intel'in en hızlı işlemcileriyle donatılmış yeni oyun PC'sini ve çok daha fazlasını ortaya çıkardı!

Alienware'den yeni canavar ve fazlası!

Alienware'in oyun PC'si Area 51, Intel Core X ve AMD Ryzen 9 Threadripper işlemcilerle gücünü doruğa ulaştırdı.

Bu işlemcileri ilk kullanan bilgisayar Area 51 değil ancak Alienware'in AMD'nin 16 çekirdekli işlemcisini kullanma önceliği bulunuyor. Yani Asus, MSI ve diğer oyun PC'si üreticilerinin Threadripper işlemcili PC'lerine bir süre rastlamayacaksınız.

Alienware'den Area 51 Oyun PC'si ve Fazlası!

Area 51'in içerisinde M.2 SSD'ler ve Intel Optane bellekler de ilk defa kullanılıyor. Üçe kadar grafik kartı alanına ve 1.500 watt'lık güç kaynağı seçeneğine sahip Alienware Area 51, oyun tutkunlarının en çılgın PC hayallerini gerçeğe dönüştürmeye hazır.

Area 51 Threadripper Edition, 27 Temmuz'da satışa sunulacak ancak fiyatı henüz açıklanmadı. Intel Core X'li modelin fiyatı ve çıkış tarihi daha sonra açıklanacak.

Alienware'in İlk Monitörü

Alienware'in İlk Monitörü

Firmanın ilk monitörü Alienware 25 Gaming Monitor, isminden de anlaşıldığı üzere çok ince çerçevelere sahip 24,5 inç'lik bir oyun monitörü. Çözünürlüğü sadece 1920x1080 olsa da 240Hz tazeleme hızına ve 1 milisaniye tepki süresine sahip. Yeni monitör 13 Haziran'dan itibaren satışa sunulacak.

Yeni Fare ve Klavye!

Yeni Fare ve Klavye!

Alienware Advanced oyun faresi, 5.000 DPI'a kadar ve 9 programlanabilir düğmeyle gelirken Alienware Elite oyun faresi, 12.000 DPI sensör ve 13 programlanabilir düğme, kişiselleştirilebilen ağırlık sistemi ve manyetik yan tutuş kısımlarıyla geliyor.

Alienware'den Area 51 Oyun PC'si ve Fazlası!

Firmanın yeni oyun klavyelerinden Alienware Advanced, KaiHua mekanik switch'lerle, özel medya ve makro tuşlarıyla geliyor. Alienware Pro, ses çarkı ve 13 bölgeli arka aydınlatmayla Alienware Advanced'i bir adım öteye taşıyor. İki model de 13 Haziran'dan itibaren satışa sunulacak.

Okuyucu Yorumları