Altec Lansing Açık Hava Serisi Geldi

Altec Lansing Outdoor Bluetooth hoparlör serisi ile en zorlu koşullarda bile müziğinizden ödün vermeyin.

Müziğinizden ödün vermeyin

Altec Lansing Outdoor Bluetooth hoparlör serisi ile en zorlu koşullarda bile müziğinizden ödün vermeyin.

IP67 standardında üretilen ve ''everythingproof (her şeye karşı dayanıklı)'' olarak üretilen bu Bluetooth hoparlör ürün ailesi; suya, kuma, kara ve darbelere karşı dayanıklı yapısıyla öne çıkmaktadır.

Altec Lansing Açık Hava Serisi Geldi

Ailenin başlıca modelleri; Boomjacket, Mini Life Jacket, The Jacket H2O ve Mini H2O modelleridir. Boomjacket, serinin en üst özelliklere sahip modeli olarak öne çıkmaktadır. 40 saate varan pil ömrüne ve powerbank olarak kullanılabilme özelliğine sahiptir. Boom Jacket ve Mini Life Jacket modellerinin beraberinde gelen askı aparatıyla bisikletinize veya teknenize monte edebilir ve sınırsız müziğin keyfini çıkarabilirsiniz. Mini H2O ise küçük ve kompakt yapısına rağmen en zorlu koşullara dayanıklı ve farklı zevklere hitap eden farklı renk seçeneklerine sahip. Outdoor hoparlör serisinin tüm ürünleri üzerlerinde entegre mikrofon bulunmaktadır, telefon görüşmelerinizi hoparlör aracılığıyla yapabilirsiniz.

Altec Lansing outdoor hoparlör serisi seçkin perakende satış mağazaları ve online satış kanallarında satışa sunulmuştur.

Altec Lansing markasının Türkiye ithalatçısı Tnb A.ş.'dir.

Okuyucu Yorumları