"Amazon CEO'su Jeff Bezos'un Telefonu Hack'lendi!"

Bu hack iddiası çok tartışılır! Amazon patronu Jeff Bezos'un telefonu Suudiler tarafından hack'lenmiş!

Bezos'un telefonu hack'lendi mi

Siber saldırılara ilişkin sizlerle çok sayıda haber paylaşıyor ve dijital dünyada korunmanın ne kadar önemli olduğunu yoğunlukla vurguluyoruz. Görünüşe göre Jeff Bezos'un da bu konuda bilgilenmesi gerekiyor. Zira gelen son haberlere göre Amazon ve Washington Post'un patronu Jeff Bezos'un telefonu Suudi Arabistan tarafından hack'lenmiş!

The Daily Beast gazetesinde yer alan habere göre, Jeff Bezos, şu sıralar Suudi Arabistan tarafından mercek altında. Daha önce adı American Media Inc ile ilgili şantaj haberleriyle geçen Bezos, bu defa ise Suudiler tarafından hack'lenmiş. Bunu ortaya çıkartan kişi ise, Jeff Bezos'un tuttuğu Gavin de Becker. Dünyanın en etkili insanlarını korumakla ünlü Gavin de Becker tarafından yapılan açıklamaya göre, Suudiler, Bezos'un telefonuna erişerek bazı özel bilgileri edinmişler. Suudiler'in Bezos'un telefonuna sızmak için ise en önemli neden ise Cemal Kaşıkçı suikasti.

Bilindiği gibi Jeff Bezos, yalnızca Amazon'un sahibi değil; aynı zamanda ilk sayısını 1877 yılında çıkartmış köklü gazete Washington Post'un da sahibi. Suudilerin, Bezos'un telefonunu hack'lemekteki sebebinin, Washington Post'ta Cemal Kaşıkçı suikasti ile ilgili yayınlanan haberlerle ilişkili olabileceği söyleniyor. Ancak bu konu henüz netlik kazanmış değil, araştırmalar sürüyor.

Bakalım Jeff Bezos'un bir hack skandalının kurbanı olmasının sonu nereye varacak...

Okuyucu Yorumları