Amazon ve Samsung'tan e-book ortaklığı!

Samsung ve dev rakibi, bu rekabeti yoğun alanda kimsenin beklemediği bir anlaşmaya vardılar!

Beklenmeyen ortaklık!

Bilindiği üzere günümüzde E-book furyası giderek büyüyen bir dalga gibi, kimi zaman sahne önünde, kimi zaman da sahne arkasında gösteriyor kendisini. Günlük kullanımdan, akademik yaşama kadar herkesin bir noktada ihtiyaç duyduğu e-Book'lar, uzun zamandır Samsung'un da dikkatini çekiyordu ve sonunda konu hakkında ilk büyük adım atıldı.

Konu e-Book olduğu zaman akla ilk gelen firmalardan olan Amazon, Samsung ile yepyeni bir ortaklık içerisine girmiş bulunuyor. Yapılan açıklamaya göre Amazon ve Samsung, Güney Koreli telefon üreticisinin Galaxy telefon ve tablet modelleri üzerinden kullanılabilecek yepyeni bir e-Book servisi açmak için anlaşmış durumda. Ortaklık bununla da bitmiyor zira Samsung uygulamaları için Kindle kullanan tüm kullanıcılar "Samsung Book Deals"a da diledikleri gibi ulaşabilecekler. Bu sistem aynı zamanda kullanıcılara her yıl toplamda 12 adet ücretsiz kitap da sağlayacak ve her ay dört kitap arasından birisini seçebilecek, böylece online kütüphanemizi biraz daha alakalı olduğumuz türdeki kitaplar ile zenginleştirebileceğiz.

Sistem pek tabii ilk olarak Samsung Galaxy S5 için kullanılabilir hale gelecek. Bu ay içerisinde kullanıma başlaması hedeflenen e-Book sistemine, diğer cihazların ne zaman dahil olacağıysa şimdilik bilinmiyor. Tek bilinen, uygulamanın an itibari ile 90'dan fazla ülke için hazırlanmış olması.

Okuyucu Yorumları