AMD'nin Yeni Radeon GPU'su CES 2019'da Geliyor!

AMD, CES 2019'a hazır. AMD'nin yeni Radeon GPU'sunu CES 2019'da tanıtması bekleniyor. İşte beklenenler...

Yeni AMD Radeon GPU geliyor!

Bir süredir ortalıkta dolaşan sızıntılara göre AMD, CES 2019'a bomba gibi hazırlanıyor. Özellikle son dönemde yaptığı atılımlarla gerek ekran kartı pazarında NVIDIA'ya göz dağı veren, gerek işlemci alanında Intel'i (bazı pazarlarda) yerinden eden AMD, bu heyecanını CES 2019'da zirveye taşıma niyetinde.

Wccftech'e göre AMD; yeni Radeon grafik kartlarını CES 2019'da duyuracak. 7nm Vega II GPU'ların tanıtılabileceği CES 2019 için bunun işaretleri oldukça güçlü. Zira kısa bir süre önce AMD'nin yeni bir Vega II logosunun tescilini yaptığını görmüştük.

AMD, yalnızca Radeon grafik kartları tarafında değil, aynı zamanda işlemcileriyle de CES 2019'da önemli tanıtımlar yapacak. En azından beklentimiz ve sızıntılar bu yönde. Hatta şöyle söyleyelim, AMD'nin CES 2019'da 7nm mimarisine sahip masaüstü işlemcilerini tanıtması kesin gibi.

Hatırlarsanız daha önce sizlerle paylaştığımız Ryzen 3000 serisi sızıntıları kuvvetini attırmış bulunuyor. Bununla beraber elbette tüm gözler şimdi CES 2019'a çevrilmiş durumda. Peki, CES 2019 ne zaman başlayacak? 8 Ocak Salı günü başlayacak olan Tüketici Elektroniği Fuarı, 12 Ocak gününe kadar sürecek. Ancak elbette önemli tanıtımlar ilk günlerde yapılacak ve her zaman olduğu gibi yine fuardan ilk haberleri sizlere yine biz vereceğiz.

Şimdilik -eğer başka sızıntı gelmez ise- CES 2019'da görüşmek üzere!

Okuyucu Yorumları