Analog görünümlü fitness sayacı: Activité Pop

CES 2015'te ortaya çıkan Activité Pop, analog saatle akıllı saat teknolojilerini birleştirdi!

Analog gibi görünüyor; ama...

CES 2015'in, giyilebilir teknolojilerin parladığı bir etkinlik olacağından şüphe yok. Fuarda tanıtılan Withings Activité Pop ise analog saat tasarımıyla fitness izleyici işlevlerini bir araya getiriyor.

Yumuşak silikon kayış ve PVD kaplı gövdesiyle Activité Pop, son derece hafif bir tasarıma sahip. "Azure", "Shark Grey" ve "Sand" adında üç canlı renk seçeneğin sunan saat, içerisinde bir etkinlik ve uyku takip sensörüne sahip. Cihaz, bunların yanında yüzme ve koşma gibi aktiviteleri de otomatik olarak ayırt edebiliyor. Saatin üzerindeki iki kadrandan biri saati, diğeri belirli bir aktivitenin tamamlanma yüzdesini gösteriyor. Aktivite hedefini akıllı telefonunuz üzerinden ayarlıyorsunuz. Seçtiğiniz aktiviteyi tamamladığınızda saat titreşerek size bilgi veriyor. Saat, Withings Health Mate uygulamasıyla otomatik olarak eşitleniyor.

İlk başta sadece iOS'u destekleyecek olan saat, Şubat ayında Withings.com üzerinden 149.95 dolar fiyatla satışa sunulacak. Cihazın hangi ülkelerde satışa sunulacağı henüz açıklanmadı.

Okuyucu Yorumları