Android için WhatsApp uygulamasına iPhone makyajı geliyor

Android için WhatsApp uygulaması, kullanıcılardan gelen isteklere nihayet cevap veriyor ve tasarımına "iPhone makyajı" ile yeni bir boyut katıyor.

Android için WhatsApp'a iPhone makyajı

Android için kullanılan WhatsApp uygulaması, yakında yeni bir tasarıma kavuşabilir. Kullanıcıların yıllarca yeni bir arayüz talep etmelerinin ardından, uygulama için şimdi iPhone'da mevcut olana çok benzeyen yenilenmiş bir alt gezinme çubuğu üzerinde çalışılıyor.

Bu bilgi, WhatsApp'ın gelecekteki bir güncellemede uygulama için yeni bir kullanıcı arayüzü getirmek için çalıştığını söyleyen WABetaInfo'dan geldi. Android kullanıcıları yeni görünümü şu anda test edemiyor, ancak WhatsApp'ın bu değişiklik üzerinde çalıştığı bir gerçek.

WABetaInfo

Yenilenen tasarımla birlikte Android için WhatsApp, uygulamada gezinirken daha modern ve sezgisel görünecek, böylece kullanıcılar sohbetlere, topluluklara, durumlara ve aramalara tek bir dokunuşla erişebilecek.

Bunun yanı sıra, WhatsApp kısa süre önce yöneticiler ve topluluk üyeleri için yeni özellikler duyurdu .

Yöneticiler için Yeni Denetim: WhatsApp, yöneticilere bir gruba kimlerin katılabileceğine karar verme olanağı veren basit bir araç geliştirdi. Bir yönetici, grubunun davet bağlantısını paylaşmayı veya grubunu bir toplulukta katılabilir hale getirmeyi seçtiğinde, artık kimlerin katılabileceği konusunda daha fazla kontrole sahip oluyor.

Ortak Grupları Kolayca Görün: Oluşturulan daha fazla Topluluk ile WhatsApp, insanların başka biriyle ortak grupları olduğunu anlamalarını kolaylaştırmak istiyor. Kullanıcılar ister biriyle paylaştıkları bir grubun adını hatırlamaya, ister 2 kişinin ortak olduğu grupları görmeye çalışıyor olsun, artık ortak grupları görmek için bir kişinin adını kolayca arayabiliyorlar.