Android Lollipop, Galaxy Note 4'te göründü!

Samsung'un şu anki en iyi phablet'i Galaxy Note 4, Android Lollipop'u çalıştırırken böyle görünüyor!

Lollipop ve Note 4 bir arada!

Samsung'un Galaxy Note 4'te ve diğer cihazlarında kullandığı TouchWiz arayüzünün Android'i hantallaştırdığını düşünüyorsanız, Twitter'daki yeni sızıntılar sizi sevindirecek. Android 5.0 Lollipop ile çalışan bir Galaxy Note 4'ten sızan görüntüler, Samsung'un kişiselleştirme konusunda çok sert davranmayacağını gösteriyor.

Sızan görüntülerde kilit ekranından ve uyarılardan fazlasının görünmediği doğru, ancak karelere bakarak Note 4'e gelen güncellemenin Lollipop'a daha çok, TouchWiz'e ise daha az benzeyeceğini tahmin edebiliriz. Fotoğraflarda uyarı merkezi ve hızlı ayarların Samsung'un tasarımını andırdığını, anack giriş ekranındaki uyarıların Lollipop'takine çok yakın olduğunu görüyoruz.

Sızan ikinci görüntü, haberimizin devamında.

Lollipop'lu Note 4'ün uyarı ekranı

Lollipop'lu Note 4'ün uyarı ekranı

Nexus cihazları Android 5.0 güncellemesini almaya başladığından ve rakipler de Lollipop için yarıştığından, Samsung'un en üst seviye telefonunu satın alanları hayal kırıklığına uğratmaması gerekiyor.

Benzer görüntülere Galaxy S4'lü bir videoda da rastlamıştık, bu yüzden Samsung'un Lollipop'u cihazlarına getirmek üzere ciddi çalışmalarda bulunduğunu tahmin etmek zor değil.

Galaxy Note Edge incelememiz için tıklayın!

Okuyucu Yorumları