Android'de toolbar deneyimi

reeder'dan tablette inovasyon: Android'de toolbar deneyimi.

Tablette inovasyon!

Teknolojide yeni bir sayfa açmak için tasarlanan reeder'ın yeni ürünü A12iX Workbook ile hem dokunmatik ekran üzerinde hem de klavye ile bir dosya üzerinde çalışıp onu kapatmadan toolbar'a indirmek mümkün.

Toolbar üzerinde açık dokümanlar görülebiliyor ve bilgisayar içinde arama yapılabiliyor. Android'de bir ilk olan bu uygulama reeder'ın Android 4.4 üzerine yazdığı özel bir işletim sistemi uygulaması olan reederOS ile mümkün olabiliyor. Intel Atom Z3735F 1.83GHz Dört Çekirdek 64 Bit mimarisine sahip işlemcisi, 2 GB DDR3 RAM'i ve 16 GB dahili hafızasıyla A12iX, tam performans ve yoğun arka plan kullanımlarında maksimum stabiliteye ulaşma olanağı sunuyor. Ayrıca 32 GB'ye kadar artırılabilir MicroSD kart desteğiyle depolama işlemleri asla yarıda kalmıyor.

Ayrılabilir 11.6" FULL HD IPS ekranıyla A12iX Workbook, hem tablet hem laptop olarak kullanılabiliyor. Ayrıca Full HD çözünürlük kalitesini dahili Micro HDMI çıkışıyla daha büyük ekranlara aktarmak mümkün. IPS panel ekranıyla da renkler 178 derece açıya kadar daha net, canlı ve parlak olarak aktarılıyor.

Yüksek mühendislik tasarım ürünü olan A12iX Workbook, taşınabilirliği de bir üst seviyeye çıkarıyor. Yalnızca 8,8 mm inceliği ve bu inceliğin altında barındırdığı 8400 mAh bataryası sayesindeşık tasarımı ve yüksek pil ömrünü buluşturuyor.

Ürünün satış fiyatı sunduğu yenilik ve kolaylıklara göre çok uygun seviyede: sadece 899 TL.

Okuyucu Yorumları