AOC, Red Bull ile eSpor Adına Ortaklık Kuruyor

AOC Gaming Red Bull Guardians & Red Bull Kumite ile ortaklık kuruyor.

AOC Gaming'den önemli ortaklık!

AOC, Red Bull tarafından yaratılan iki büyük espor etkinliği olan Red Bull Guardians ve Red Bull Kumite ile işbirliğinin 19-20 Ekim'de ve 10-11 Kasım'da gerçekleşeceğini duyurmaktan gurur duyuyor. Red Bull Guardians, Londra'da yapılacak özel bir Dota 2 turnuvası ve önde gelen dört Dota 2 takımının, üç kahramanı yedek olarak seçebilecekleri ek bir oyuncu seçme aşamasına sahip olarak birbiriyle yarışmasına sahne olacak. Etkinlikte, bütün takımlar AGON AG241QG oyun monitörleri ile donatılacak. İkinci etkinlik Red Bull Kumite ise yarışmacıların AGON AG271QX oyun monitörlerine güveneceği, 16 profesyonel Street Fighter V oyuncusunu Paris'te ağırlayacak.

Red Bull Guardians ile özel Dota 2 aksiyonu

Red Bull'un Londra'da bulunan çok amaçlı espor tesisi Red Bull Gaming Sphere'de 19-20 Ekim tarihlerinde düzenlenecek Red Bull Guardians Dota 2 turnuvasına katılmaları için dört takım davet edilecek. Turnuva, geleneksel Dota müsabakalarına farklı bir bakış açısı sunuyor, çünkü bu formatta oyuncuların ek bir oyuncu seçme ve ban aşamasına gelmelerini ve oyun sırasında kahramanları değiş tokuş etmesini sağlıyor. Her yeni kahraman, kaldırılanın sahip olduğu eşyaları ve deneyimleri devralacak.

AOC Gaming Red Bull Guardians'ın resmi monitör ortağı olduğundan, her Dota 2 oyuncusu, bütün turnuva boyunca AGON AG241QG oyun monitörünü kullanacak. AG241QG, 1ms tepki süresi ile ultra hızlı bir TN paneline, 2560 x 1440 çözünürlüğe ve olağanüstü 165 Hz yenileme hızına sahip ve kendine oyuna adamış oyuncuların performansını artırmak için tasarlanmış.

16 Street Fighter V oyuncusu, Red Bull Kumite'da karşı karşıya geliyor
Paris'teki Salle Wagram oditoryumunda 11 Kasım'da gerçekleşecek Red Bull Kumite, dünyanın en prestijli 14 Street Fighter V oyuncusuna davet gönderiyor. Ek olarak iki savaşçının daha 10 Kasım'da 256 oyuncunun birbiriyle yarışacağı Last Chance Qualifier'ı geçerek Red Bull Kumite'ta yer alma şansı var.

Her zaman AGON AG271QX modelini kullanarak Street Fighter yarışmacıları, ultra akıcı, tutukluk içermeyen aksiyon sunarak 1 ms'in altına düşmeyen tepki süreleri ve olağanüstü 144Hz'lik yenileme hızlarını bekleyebilirler, bunlar da modelin, yüksek performanslı oyun için en iyi ekran olmasını sağlar.

LAN partileri ve büyük oyun konvansiyonları düşünülerek tasarlanmış AOC'nin AGON monitörleri pek çok turnuvada profesyonel oyuncular ve espor yarışmacıları tarafından büyük beğeni topladı.

Avrupa Pazarlama & İş Yönetimi Direktörü Stefan Sommer, Red Bull Guardians ve Red Bull Kumite ile kurulan ortaklık konusunda şunları söyledi:
"Hem Red Bull Guardians hem de Red Bull Kumite ile kurduğumuz ortaklıktan dolayı çok mutluyuz. Biz bunu espor alanına yaptığımız önemli bir yatırım olarak ve AOC Gaming monitör ürün grubunun çok yönlülüğünü göstermek için muhteşem bir fırsat olarak görüyoruz. Her iki etkinlikte de bulunmamız, AOC Gaming olarak monitör portföyümüzün her espor dalı için konuyla ilgili ve ideal olduğunu gösteriyor. Sırasıyla Dota 2 ve Street Fighter için kullanılan AGON AG241QG ve AGON AG271QX modelleri ile görüldüğü gibi her duruma uygun bir monitörümüz var. Bunun gibi etkinliklerde bulunmamız, oyunculara AOC Gaming'in sevdiği şeylere ve bu etkinliklerin mümkün kılınmasına yatırım yaptığını gösteriyor. AOC Gaming'in kalıcı olacağını göstermek için bundan daha iyi bir gösterge yok."

Okuyucu Yorumları