Apex Legends sorunlarının bazıları çözülüyor

Apex Legends'ın yaşadığı sorunların en azından bir kısmı, bir sonraki güncelleme ile çözülecek!

Apex Legends sorunları çözülüyor

50 milyonun üzerinde oyuncuya sahip çok popüler bir bedava oyun olarak Apex Legends'ın hile problemine sahip olması beklenmeyen bir şey değil ve Respawn Entertainment bir topluluk güncellemesi PC'de yayım anından itibaren 355.000'den fazla hile kullanıcısını oyundan yasakladığını duyurdu.

Stüdyonun söylediğine göre hile karşıtı ekibine daha fazla kaynak aktarılıyor ve oyuncular için oyun içi rapor sisteminin eklenmesi üzerinde de çalışılıyor. Hile reklamı spam botları problemine de değinilmiş durumda ve Respawn, çözüm bulunmasını zorlaştırmak için detayları vermese de, bu konuda da çalışıldığını söylüyor.

Respawn, daha önce RTX serisi için problem olan DXGI_ERROR_DEVICE_HUNG çökmelerini çözmek için Nvidia ile beraber çalışmıştı ve önümüzdeki hafta da AMD ile beraber çalışarak daha fazla probleme çözüm bulacak.

Ancak bir sonraki güncelleme ile bilinen bazı çökmelere çözümler getirilecek olsa da, henüz tüm çökme problemleri çözülmüş değil. Season 1 güncellemesi ile beraber yeni bir çökme raporlama özelliği de sunulacak ve bu özellik ile daha zorlu olan bazı problemlerin de çözülmesi bekleniyor.

Ne yazık ki, bağlantı kopmaları veya çökmeler ardından geri bağlanma özelliği henüz planlarda gözükmüyor. Respawn, bu tür bir özellikten faydalanılabileceğini ve şimdilik kaynaklarını sağlamlık sorunlarını çözmek için kullanmak istediğini belirtiyor.

Okuyucu Yorumları